Magazin Demet Akalın: Kimseye zorla vicdan takamıyorsun

Demet Akalın: Kimseye zorla vicdan takamıyorsun

Paylaş
Demet Akalın: Kimseye zorla vicdan takamıyorsun

Şehitlerimizin ardından iş programlarını erteleyen birçok ünlü Instagram paylaşımlarını da askıya aldı. Ancak kimi de hiçbir şey olmamış gibi gittikleri tatil yerlerini, yemek yedikleri sofrayı, sevgilileriyle verdikleri mutluluk pozlarını sayfalarına koydular.

Tepki alınca da sayfalarını yoruma kapattılar, ya da mesajları bir bir sildiler. Demet Akalın bu noktada Azerbaycan’dan gelen destek mesajını takipçileriyle paylaştı. Ardından şunları yazdı:

Haberin Devamı

‘Azıcık el insaf’

Biz evde yemek yemeye utanırken, öpüşürken, gezerken story (hikaye) atanlar var. ‘Bugünkü konserimizi iptal ettik’ demeye bile elim varmadı. Bunu meziyetmiş gibi yazmak istemedim. Ne acayip bir dünya hakikaten. Ya birilerinde kalp yok ya da Mehmetçik’in adını çocukken bile duymadılar. Kimseye zorla vicdan takamıyorsun ama biraz saygı lütfen. Sizin Paris gezileriniz ya da aşk hayatınız ne yazık ki istemsiz olarak benim keşfetime düşüyor. Azıcık el insaf ya.

Kepenkler indi

Ülke olarak yaşadığımız acının ardından İstanbul’daki bazı mekanlar müşterilerinin rezervasyonlarını iptal edip, kepenk indirdi. Cihangir, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Beşiktaş Akaretler, Karaköy, Asmalımescit ve Şişhane’deki ünlü mekanlar kapılarına Türk bayrağı astı.

Haberin Devamı

Ağıt yaptılar

Derya Uluğ ile sevgilisi, müzisyen Asil Gök şehitler için ‘Çocuk’ adlı bir ağıt yaptı.

İşte sözleri:

Nasıl olur Mehmet

Daha küçücüktün evet

Toprak bile ağlarken

Annen nasıl dayansın Mehmet.