Magazin Demirören Medya'ya ödül yağmuru

Demirören Medya'ya ödül yağmuru

Paylaş
Demirören Medya'ya ödül yağmuru

2 Mayıs Salı akşamı DoubleTree By Hilton’da gerçekleşen, sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Erman Çekiç’in üstlendiği 2023 Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri’nde, Demirören Medya beş ödüle layık görüldü.

Nitelikli habercilik anlayışı ile yayın hayatına devam eden CNN TÜRK, gecede üç ödül aldı. 'Yılın En İyi Haber Kanalı' seçilen CNN TÜRK'ün ödülünü, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı adına CNN TÜRK Programlar Direktörü Yasemin Tüzemen aldı.

Haberin Devamı

'Yılın En İyi TV Programı Yönetmeni' ödülü CNN TÜRK yönetmeni Mehmet Akif Taş’a takdim edildi. Geceden bir ödül de 'Üretim Zamanı' programına geldi. 'Yılın En İyi Lifestyle Programı' seçilen programın ödülünü, program sunucusu Serra Taşkıran Özgür aldı.

Türkçe müzik denilince akla ilk gelen radyo kanallarından olan Radyo D, 'Yılın En İyi Radyo Kanalı' ödülüne layık görüldü. Ödülü, Radyo D Genel Yayın Yönetmeni Fatih Uslu aldı. Kanal D’nin sunuculuğunu Tara de Vries’in üstlendiği sevilen magazin programı 'Magazin D' ise 'Yılın En İyi Magazin Programı' seçildi.