Magazin Deneyimler silsilesi: Harbiye'de Melike Şahin'in sihirli sözleri...

Deneyimler silsilesi: Harbiye'de Melike Şahin'in sihirli sözleri...

Paylaş
Deneyimler silsilesi: Harbiye'de Melike Şahin'in sihirli sözleri...

Büyülü anlar ünlü şarkıcı Melike Şahin'in Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ışık huzmeleri arasında silüetin gözükmesi ile başladı. Alkışlar, ıslıklar, ışıklar, sinevizyon görüntüleri, dans gösterisi, konuk sanatçı ve bir evlilik teklifi… Bir konsere neler sığabilirse Şahin’in sahnesinde dinleyiciler o eşsiz anlara şahit oldular. İşte deneyimden deneyime atlatan bir Melike Şahin konserinin güncesi…

Doğan Koç - Posta.com.tr - Melike Şahin, 17 Temmuz tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranları ile buluştu. Tutuşmuş Beraber, Geri Ver ve Bedelini Ödedim gibi şarkıları ile duygusal dakikalar yaşatan Şahin, Öpmem Lazım ve cover yaptığı şarkılar ile de coşku dolu anlar sundu.

Haberin Devamı

‘DİVA BEBE' HARBİYE GELENEĞİNİ BOZMADI

Melike Şahin, cover’ladığı şarkılardan birini Harbiye sahnesinde ilk kez izleyicilerle buluşturma geleneğini bu sene de devam ettirdi. Geçtiğimiz yıl Harbiye konserinde ‘Dön Ne Olur’ şarkısının cover’ını seslendiren ve daha sonra YouTube kanalında paylaşan ‘Diva bebe’ lakaplı Şahin, bu sene ise Aşkın Nur Yengi’nin yıllar önce okuduğu ‘Susma’ parçasının cover’ını Harbiye konserinde özel olarak söyledi. Şahin’in ‘Susma’ performansı bir dijital platforma yüklense arka arkaya defalarca dinlenme isteği uyandıracağını izleyicilerin adeta ellerinin kızarana kadar alkışlamasından hissediyorsunuz. Belki ‘Dön Ne Olur’ parçası gibi ‘Susma’ cover’ını da ilerleyen günlerde ünlü şarkıcının YouTube kanalında görürüz.

Haberin Devamı

GAZAPİZM'LE 'OLUR MU?' SÜRPRİZİ

Duygudan duyguya geçilen konserde Şahin’in dinleyicilerine bir sürprizi ise ‘Olur mu?’ şarkısını birlikte yaptığı Gazapizm ile beraber Harbiye sahnesinde seslendirmesi oldu.

Birçok yapımda rol alan Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şahin’in Harbiye konserini en ön sıradan izledi.

HAYRANLARINA YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Son yıllarda şarkıları dillere pelesenk olan Melike Şahin, ilk albümü olan ‘Merhem’den sonra, 2.albüm çalışmalarına başladığını sahnede açıkladı. Albümünün adını henüz paylaşmayan ‘Diva bebe’ lakaplı şarkıcı 2.albümünün 1,5 ya da 2 yıla çıkacağını belirtti.

İZLEYİCİLERDEN SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Melike Şahin’in Kara Orman şarkısını seslendirdiği sırada dinleyicilerden biri ise evlilik teklifi yaptı. Geçtiğimiz aylarda Sedat Bey ile evlenen Şahin ise çifte sahneden iyi dileklerini iletti.

COŞKULU BİR FİNAL...

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Şahin, konserinin son dakikalarında eğlenceli şarkılar ile izleyicileri yerinde oturtmadı. Şarkıların adeta koro gibi hep bir ağzından söylendiği konserin sonunda alkışlar ve dinleyicilerin ‘Bir daha, bir daha’ isteğini kırmayan Şahin, tekrar sahneye çıkıp son 2 şarkı ile de eğlenceli anları tavan yaptırıp konserini sonlandırdı.