Magazin Deniz Akkaya'ya ağır suçlama

Deniz Akkaya'ya ağır suçlama

Paylaş
Deniz Akkaya'ya ağır suçlama

Deniz Akkaya'nın eski menajeri Merih Yılmaz, Deniz Akkaya ve yanındaki 2 kişinin tehditle arabasını sattırdığını söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği araştırma başlattı

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre, Deniz Akkaya, dün eski menajeri Merih Yılmaz'ı arayarak Beyoğlu'ndaki avukatının ofisine gelmesini istedi.

Haberin Devamı

BORÇ TARTIŞMASI

Deniz Akkaya, ofisine gelen Merih Yılmaz'a kendisine 200 bin TL borcu olduğunu, neden ödeme yapmadığını sordu. Merih Yılmaz borcu olmadığını söyledi. Deniz Akkaya ve Merih Yılmaz arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında ofise 2 kişi daha geldi.

OFİSTEN KOVULDU

İddiaya göre, Deniz Akkaya ve 2 kişi, Merih Yılmaz'ı tehdit etti. Aracını kendilerine devretmesi istendi. Korkuya kapılan Merih Yılmaz aracı noter üzerinden devretti. Daha sonra ofisten kovuldu.

DENİZ AKKAYA'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Merih Yılmaz ofisten kovulmasının ardından soluğu polis merkezinde alarak Deniz Akkaya ve yanındaki 2 kişiden şikayetçi oldu, tehdit ve hakaretle aracının elinden alındığını öne sürdü.

Şikayet üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği araştırma başlattı. Polis ofis çevresindeki kamera görüntülerini toplarken, araştırma sonunda Deniz Akkaya ve yanındaki 2 kişinin ifadesinin alınabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

INSTAGRAM HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Deniz Akkaya ise Instagram hesabından yaptığı uzun açıklamada, Merih Yılmaz'ı kendi ismini kullanarak hem yakın çevresini hem de çeşitli şirketleri dolandırmak, haksız kazanç elde etmekle suçladı.

Deniz Akkaya ayrıca dolandırıldığını iddia ettiği kuruluşların listesinin elinde olduğunu ve gerektiği takdirde yayınlayacağını da yazdı.

MENAJERİNİN MAĞDUR ETTİĞİ İNSANLARDAN GELEN MESAJLARI YAYINLADI

Deniz Akkaya, hakkında yapılan haberler üzerine Instagram hesabından eski menajerinin mağdur ettiği Ebru Destan'ın ve bazı kişilerin mesajlarını isim vermeden yayınladı.