Magazin Deri üstüne deri hilesi

Deri üstüne deri hilesi

Paylaş
Deri üstüne deri hilesi

Victoria’s Secret melekleri, iç çamaşır giydiklerinde çıplak hissetmediklerini çünkü kalın vücut makyajı nedeniyle deri üstüne deri giymiş gibi gezdiklerini itiraf etti.

Dünyanın en çok izlenen iç giyim şovlarıyla bilinen Victoria’s Secret’ın melekleri, izleyicilerin fark etmediği hileleri açıkladı. Markanın podyumuna çıkan ‘meleklerden’ ABD’li model Jasmine Tookes (32) ve Danimarkalı Josephine Skriver (30), katıldıkları bir podcast yayınında sürpriz itiraflarda bulundu. Modeller, izleyicilerin podyumda gördüğü hallerinin ‘gerçek’ olmadığını söyledi. Hatta Skriver, “Annem bir gün reklam panosundaki halimi tanıyamadı. O panoların yanında durduğum zamanlarda sokaktan geçenler de beni tanımazdı” diyerek büyük farklar olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

ÜÇ SAAT HAZIRLIK

Ses getiren röportajdan diğer satır başları şöyle:

  • Sürekli iç çamaşır giyseler bile modeller kendilerini çıplak hissetmiyorlar. Çünkü tenlerinin üzerine iki kat vücut makyajı uygulanıyor. Bu makyaj, ışıltılı kremler ve yağlanmayı içeriyor.
  • Bir modelin iç çamaşır giymeden önceki yüz ve vücut makyajı ile saçının hazırlanması üç saat sürüyor.
  • Fotoğraflara yoğun miktarda photoshop uygulanıyor. Ama eskiden filtreler bu kadar yaygın olmadığı için insanlar photoshop’u anlamıyordu.
  • Modeller her zaman göz alıcı görünmekten hoşlanmıyor. Bu imajı işlerinin parçası olarak görüyorlar.