Magazin Dilek Taşı 4. bölümde Macide, Cemre'yi zorla kaçırdı!

Dilek Taşı 4. bölümde Macide, Cemre'yi zorla kaçırdı!

Paylaş
Dilek Taşı 4. bölümde Macide, Cemre'yi zorla kaçırdı!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 4. bölümüyle 28 Eylül perşembe akşamı seyirci karşısına çıktı. Güçlü oyuncu kadrosu ve nefes kesen konusuyla kendine hayran bırakan Dilek Taşı dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Senaryosunu Can Sinan'ın yazdığı Dilek Taşı dizisinin 4. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Macide, sonunda aklına koyduğunu yapıyor!

Haberin Devamı

MUSTAFA AZ KALSIN YAKALANIYORDU!

Figen'den Cemre'yi babası Mustafa'ya teslim etti. Mustafa, Cemre'yi de alıp gece saati yollara düştü. Evden çıkmasıyla askerleri karşısında gören Mustafa kızıyla birlikte lunaparka saklandı. Askerler tam yakalayacaktı ki gelen bir ihbar üzerine olay yerini terk etti.

FİGEN NİŞANI ATIYOR

Sevda ile Kenan'ı arabada sarmaş dolaş yakalayan Figen, kavga çıkartmadan Kenan ile bitirme kararı aldı. Kenan'ın bir yanı bitirmek isterse de diğer yanı durumu pek kabullenemedi.

FİGEN'DEN MUSTAFA'YA BÜYÜK DESTEK

Cemre ile Dilek Taşı'na giden Mustafa, Figen sayesinde polislerden kurtuldu. Mustafa'nın eşi taklidi yapan Figen, polisin bütün şüphesini dağıttı.

Polisler gidince Figen, Mustafa'ya yaptığının doğru olmadığını anlatarak Cemre'yi geri almaya ikna etti.

Figen, Cemre'yi de alıp Ronaların evine geri geldi.

Haberin Devamı

MUSTAFA ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR

Cemre ile yeni bir hayata başlamak isteyen Mustafa, gündüzleri inşaatta işçi olarak çalışarak gelir elde etmeye başladı.

RONA AİLESİNE MÜFETTİŞ GELDİ

Cemre'yi Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan alan Ronalar, Harun'un sinirlenmesine neden olmuştu. kuruma şikayette bulunan Harun, eve müfettiş gelmesine neden oldu. Müfettiş Cemre'nin durumunu kontrol etmek için geldiğinde Cemre, Rüçhan'ın ilk gün kendisini makasla kovaladığını anlattı.

Figen'in gelmesiyle Cemre'nin sevincini gören müfettiş Cemre'nin yeni ailesinin yanında mutlu olduğunu düşündü.

MACİDE PLANI DEVREYE SOKUYOR

Yurt dışından doktor gelmesini sağlayan Macide, Harun ve Figen'in tüm karşı çıkmalarına rağmen planını takır takır yürüttü. Harun'u iş bahanesiyle evden çıkartan Macide, Sevda'dan yardım isteyerek Figen'i de evden uzaklaştırdı. Bütün engelleri ortadan kaldıran Macide, Cemre ve Sinan'ı da alıp torununu sağlığına kavuşturmak için yola düştü.

DİLEK TAŞI 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.