Magazin Dizi tarihinde müthiş bir rekor

Dizi tarihinde müthiş bir rekor

Paylaş
Dizi tarihinde müthiş bir rekor

Önceki akşam ilk bölümüyle Kanal D’de ekrana gelen 'İnci Taneleri' bugüne dek eşi görülmemiş bir reyting rekoruna imza attı. Total, AB ve ABC1 kategorilerinde birinci gelen dizi, 10.74 puanlık reyting ile açılış yaptı. Genelde diziler 4-5 puan ile açılış yapıyor ve bu büyük başarı sayılıyor.

AZEM İLE DİLBER TÜRKİYE ONLARI KONUŞTU

Haberin Devamı

'İnci Taneleri' sosyal medyada da en çok konuşulan dizi oldu. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem Yücedağ' ile Hazar Ergüçlü'nün oynadığı 'Dilber'in yakınlaşması büyük merak uyandırdı. Dizinin, ikinci bölüm fragmanında Azem Yücedağ'ın oğlunu canlandıran Kubilay Aka'nın da görünmesi heyecanı artırdı.

TERS KÖŞE YAPTILAR!

Kanal D’de Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolü Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç ile paylaştığı ‘İnci Taneleri’ perşembe akşamı başladı. Dizi, tanıtımı yapıldığı andan itibaren kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirilmişti ama herkesi ters köşe yaptı. Eğitimin ve Türkçenin önemi anlatıldı. Karısını öldürmekle suçlanan ‘Azem’in de (Yılmaz Erdoğan) masum olduğu ortaya çıktı. Dizi ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı, zirveye adını yazdırdı. Sosyal medyada da çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü yemekte karşılıklı oynadı.

‘OLAY YARATACAK’

‘İnci Taneleri’nin ekibi, ilk bölümü Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı ile BKM Mutfak Uniq’te izledi. Murat Yancı, “Daha yayınlanmadan bu kadar ilgi gören bir dizi var mı bilmiyorum. Olay yaratacak, seyirci ‘İnci Taneleri’ni bırakamayacak” dedi. Sonra ekledi: ”Önümüzdeki günlerde Kanal D’de 4 yeni ve iddialı dizi daha başlayacak...” Yılmaz Erdoğan da “Dizi tıpkı hayat gibi. Hem çok trajik hem çok komik” diye konuştu. Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı ‘Dilber’in elbisesinin yok satmasına dair de “Bilseydik elbiseye yatırım yapardık. Galiba herkesin uyanmasını beklediği gizli kültürel bir dokuymuş” yorumunu yaptı.

‘Dilber’in, ‘Azem’e “Bir sarılayım mı ben sana müsaitsen?” dediği sahne, izleyenleri duygulandırdı.

‘AZEM’DEN İNCİLER

Ben içeri girmeden insanların telefonları vardı. Şimdi ise telefonun insanları var!
Kolay gelsin denince, sağ ol denmiyor mu artık?
Hayal kuruyorsun niye tasarruf yapasın ki?
Yağmur her yere yağar ama yıldırım bir noktaya düşer.
Artık hiç silinmiyor kara lekeler.