Magazin Yargı, Destan, Gönül Dağı, İyilik, Kardeşlerim, Aziz, Üç Kız Kardeş, Baba, Camdaki Kız... Dizilerin yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?

Yargı, Destan, Gönül Dağı, İyilik, Kardeşlerim, Aziz, Üç Kız Kardeş, Baba, Camdaki Kız... Dizilerin yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?

Paylaş
Yargı, Destan, Gönül Dağı, İyilik, Kardeşlerim, Aziz, Üç Kız Kardeş, Baba, Camdaki Kız... Dizilerin yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?

Dizilerin yeni sezonları için geri sayım devam ediyor. Yargı, Destan, Gönül Dağı, İyilik, Kardeşlerim, Aziz, İyilik, Üç Kız Kardeş, Baba, Camdaki Kız gibi televizyon ekranlarının en çok sevilen dizileri haziran ayı itibariyle sezon finali yapmıştı. Gündüz kuşağında yer alan programların birere birer yeni sezona başlamasıyla gözler dizilere çevrildi. Peki, dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak? İşte son haberler…


Yargı, Destan, Gönül Dağı, İyilik, Kardeşlerim, Aziz, İyilik, Üç Kız Kardeş, Baba, Camdaki Kız dizileri farklı kanallarda, farklı günlerde milyonlarca seyirciyi ekran başına kilitliyor. Konuları ve başarılı oyunculuklarıyla halkın büyük ilgisini kazanan dizilerin yeni sezonlarının ne zaman başlayacağına ilişkin aramalar ise Ağustos ayının sonu itibariyle yoğunluk kazandı. Bazı dizilerin yeni sezon yayın tarihleri belli olurken bazıları sete yeni çıkmaya başladı. İşte Yargı, Destan, Gönül Dağı, İyilik, Kardeşlerim, Aziz, İyilik, Üç Kız Kardeş, Baba, Camdaki Kız dizilerinin yeni sezon bölümlerine ilişkin elde edilen bilgiler.

Haberin Devamı

DİZİLERİN YENİ SEZONLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

YARGI DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Kanal D dizisi Yargı, 29 Mayıs Pazar günü nefes kesen bir bölümler sezon finali yapmıştı. Yaşanan olaylarla takipçilerinin aklında pek çok soru işaretine neden olan Yargı dizisinin 2. Sezonunun en zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre ise Yargı’nın yeni sezon çekimleri 20 Ağustos Cumartesi günü başladı. Dizi 18 Eylül’de 2. sezon ilk bölümüyle 18 Eylül Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

DESTAN DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Ebru Destan, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi başarılı oyuncuları başrolleri paylaştığı ATV dizisi Destan’dan takipçilerine kötü haber geldi. Destan dizisinin yeni sezonunu merakla bekleyen izleyiciler, aslında yeniz sezonun ilk bölümüyle birlikte dizinin final bölümünü de izlemiş olacak.

Haberin Devamı

Destan dizisinin yapımcısı Bozdağ konuya ilişkin açıklamasında 2. Sezon senaryolarının istediği çıkmadığını bu nedenle de projeyi tadında bırakarak final yapma kararı aldıklarını söyledi. Destan dizisi final bölümü için sete çıktı. Final bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair ise net bir tarih bilgisi paylaşılmadı ancak Eylül ayının ortalarında ATV ekranlarında olması bekleniyor.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı sezon finalinde izleyiciyi büyük bir acı ile bırakmış, dizinin takipçileri, Dilek ve Taner için ağlamıştı. Dizinin başrol oyuncusu Gülsim Ali’nin projeden ayrılacak olması hikayeyi başka bir yöne taşırken, yeni sezonun ne zaman başlayacağı da merak konusu olmuştu.

Gönül Dağı’nın ilk tanıtımı TRT1 ekranlarında dönmeye başlarken yeni sezon tarihi de belli oldu. Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenerek televizyona uyarlanan Gönül Dağı’nın 3. yeni sezonu 3 Eylül Cumartesi akşamı TRT1 ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

İYİLİK DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Fox TV ekranlarında yayınlanan İyilik dizisi geçtiğimiz sezona geç bir başlangıç yaptı ancak hem konusu hem de oyuncuları ile adından sıkça söz ettiren projeler arasına girdi. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Perihan Savaş ve Sera Kutlubey gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren İyilik dizisi 8. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Edinilen bilgilere göre dizinin 9. ve 10. bölümleri çekildi ve yeni sezonun 26 Ağustos’ta başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

İlk defa 20 Şubat 2021 tarihinde ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü için sayılı günler kaldı. Yeni sezon fragmanları ATV ekranlarında dönen dizi 3 Eylül Cumartesi 2. sezonuyla hikayesine kaldığı yerden devam edecek.

AZİZ DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas ile birlikte daha birçok başarılı oyuncunun yer aldığı Aziz dizisi 3 Haziran akşamı 28. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Dizinin yeni sezon çekimleri için 22 Ağustos’ta sete çıkması beklenirken, dizinin yapımcısı O3 Medya’dan şok bir açıklama geldi ve ani bir karar ile final yaptıklarını ve dizinin sona erdiğini kaydetti.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından televizyona uyarlanan ve her hafta Kanal D’de yüksek reyting sonuçlarına ulaşan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonu da takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Yeni sezonda kadroya dahil olacak yeni oyuncularla seyircinin karşısına çıkacak Üç Kız Kardeş dizisinin ağustos ayında sete çıkacağı ve 13 Eylül’de ekranlarda olacağı konuşuluyor. Ancak Üç Kız Kardeş’in yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair kanaldan henüz bir açıklama gelmedi.

Haberin Devamı

BABA DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız’lı kadrosuyla ilk sezonunda büyük beğeni toplayan Baba dizisinin yeni sezonunun 13 Eylül’de yeni sezonu ile Show TV ekranlarında olması bekleniyor.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve gerçek bir yaşam hikayesini ekranlara taşıyan Camdaki Kız sezon finalinde izleyicileri nefessiz bırakmıştı. Nalan ile Hayri arasındaki yakınlaşma ağızları açık bırakırken dizinin takipçileri yeni sezonu merakla beklemeye başladı.

Ancak şu an için Camdaki Kız’ın 3. Sezonunun çekimleri ve ne zaman başlayacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Ancak dizinin diğer pek çok dizi gibi eylül ayının ikinci haftası itibariyle ekranlarda olması bekleniyor.