MagazinDoğa için bambaşka hayat zamanı! Kızılcık Şerbeti 64 bölüm fragmanı yayınlandı!

Doğa için bambaşka hayat zamanı! Kızılcık Şerbeti 64 bölüm fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Doğa için bambaşka hayat zamanı! Kızılcık Şerbeti 64 bölüm fragmanı yayınlandı!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor. Doğa ve Fatih'in hayatlarının birleşmesiyle ailelerin yaşadığı sorunlar seyirciyi ekrana kilitliyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanı gündemde yerini aldı. İşte Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı...

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 64. bölüm fragmanı birçok kişi tarafından araştırılıyor. Fatih ve Doğa'nın aileleri arasında yaşanan tartışmalar ve kontrol edemedikleri gelişmeler heyecanla takip ediliyor. İşte, Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

KIZILCIK ŞERBETİ 63. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Görkem’in, Ömer ile buluştuğunu öğrenen Fatih, her ne kadar amcasından şüphelenmese de onu kontrol etmek isteğinin de önüne geçemez.

Kıvılcım yeni işine adapte olmaya çalışmakta, bu konuda en büyük yardımı da Ömer’den görmektedir.

Nursema’nın yeni bir ilişkiye girme konusundaki tereddütleri Rüzgar’ı çileden çıkarmaktadır. İşi hızlandırmak için yaptığı tüm çabalar boşa gitmektedir. Sonunda dayanamayıp konuşmak için Abdullah’ın yanına gider.

Abdullah’ın eve geç gelmelerinin sıklaşması Pembe’yi çok rahatsız etmeye başlamıştır. Bir şeylerden şüpheleniyor ama kondurmak istemiyordur.

Nilay’ın pişik kremi için yapılan lansman gecesi başta Ünallar olmak üzere tüm tanıdıkları bir araya getirir.

Fatih’in, Doğa konusundaki kafa karışıklığı artmıştır. Bu konuda harekete geçmeye karar verir.

Haberin Devamı

KIZILCIK ŞERBETİ 64. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.