Magazin Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm fragmanı! Zeynep'ten Mehti'ye: Kim böyle bir adamla evli kalmak ister?

Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm fragmanı! Zeynep'ten Mehti'ye: Kim böyle bir adamla evli kalmak ister?

Paylaş
Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm fragmanı! Zeynep'ten Mehti'ye: Kim böyle bir adamla evli kalmak ister?

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı dizi Mehdi ve Zeynep arasında yaşanacak olan büyük aşkı anlatan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi her bölümde ayrı bir olayla çarşamba akşamları izleyicileri ekran başına kilitliyor. Zeynep ve Mehti evleniyor. Sezen Aksu şarkısının eşlik ettiği sahne fragmanda dahi hüzünlendiriyor. Zeynep'in Mehti ile evliliği iki Zeynep'in iki ailesinde de olaylara neden oluyor. Dizinin yeni bölümü kadar fragmanları da ilgiyle takip ediliyor. Peki Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryasonu yazdığı ve başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm ile bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Doğduğun Ev Kaderindir, her insanın en büyük ve en derin sorusuyla başlıyor: insan kaderini değiştirebilir mi?

Haberin Devamı

Doğduğun Ev Kaderindir fragmanları

Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölümde neler olacak?

Mehti ile evlenen Zeynep hem öz annesi hem de evlatlık verildiği annesi arasında kalır. Mehti ise Zeynep'e ailesini düğüne çağırmadığı için hesap sorar. Mehti Zeynep'in ikinci ailesiyle tanışmaya gider.

Ortam oldukça gergindir. Faruk Zeynep'e hiç sorulmaması gereken o soruyu sorar: Onunla birlikte oldun mu? Zeynep Faruk'un bu sorusuna nasıl tepki verecek? Ve daha fazlası bu akşam Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölümde.

Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm fragmanı yayınlandığı anda buradan izleyebilirsiniz.