Magazin Doğuş gerçeği öğrenmek için DNA örneği verdi

Doğuş gerçeği öğrenmek için DNA örneği verdi

Paylaş
Doğuş gerçeği öğrenmek için DNA örneği verdi

'Gamsız' ve 'Ben Sensiz Ne Yaparım?', 'Bunun Adına Yürek Derler' gibi hit parçaların sahibi ünlü şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı. Sürecin uzamasını istemeyen Doğuş, dava açan gencin gerçek babası olup olmadığının ortaya çıkması için DNA örneği verdi.

'Gamsız', 'Bunun Adına Yürek Derler', 'Yalancı' ve 'Yemin Ettim Sana' parçalarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, 2006 yılında dünyaevine girdiği Şeyma Uygun ile 2009'da boşandı. 2014'te Azerbaycanlı sunucu ve gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı ile nikâh masasına oturan ünlü ismin, bu evlilikten Arda ve Arın adında iki tane oğlu bulunuyor. Asıl adı Orhan Baltacı olan Doğuş, uzun zamandır ailesiyle birlikte Azerbaycan'da yaşıyor.

Haberin Devamı

EŞİYLE ARASI AÇILDI!

Onur Akay, 22 yaşındaki bir kişinin, Doğuş'u gerçek babası olduğu iddiasıyla mahkemeye verdiğini belirtmişti. 48 yaşındaki şarkıcı, bu durum karşısında büyük bir şok yaşarken, dava haberi sonrası eşi Hoşkedem Hidayetkızı ile sorun yaşamıştı.

Seyid isimli 22 yaşındaki gencin kendisini mahkemeye vermesi üzerine sürecin uzamasını istemeyen Doğuş, DNA örneği vererek, sonucun bir an önce çıkmasını istedi. Türkiye'den Azerbaycan'a giden Seyid de merakla DNA sonucunu beklemeye başladı.

DNA SONUCUNA GÖRE KARAR VERECEK

Azeri sunucu Hoşkedem Hidayetkızı'nın, DNA sonucuna göre sekiz yıllık evliliğine devam edip etmeme kararını vereceği öğrenildi.

Öte yandan gencin, ünlü şarkıcıya olan benzerliği dikkat çekti.

Haberin Devamı