Magazin Domates sosu Mehmet şefi çıldırttı: Allah'ım bana sabır ver!

Domates sosu Mehmet şefi çıldırttı: Allah'ım bana sabır ver!

Paylaş
Domates sosu Mehmet şefi çıldırttı: Allah'ım bana sabır ver!

MasterChef All Star son bölümüne domates sosu damga vurdu. Yarışmacılardan bir tanesinin içinde domates olmayan domates sosu yapması Mehmet şefi çıldırttı. Öte yandan eleme adayları da belli oldu.

V8'in sevilen yemek yarışması programı MasterChef All Star başarılı ana kadrosuyla beraber heyecan dolu mücadelelere sahne oluyor. 27 Temmuz 2023 Perşembe akşamı MasterChef All Star'da haftanın 3. mücadelesi için ter döküldü. Oyunu kazanan takım mavi takım oldu.

Haberin Devamı

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

En yüksek puanı alarak dokunulmazlığı kazanan mavi takım eleme potasından kurtuldu. Kaybeden takım yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Tahsin oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Haftanın ilk eleme adayları mavi takımdan Tolga ve Rıfat olmuştu. Ardından bu isimlere Mert ve Çağatay eklenmişti. Gecenin eleme potasına giren isimleri ise Eda ve Büşra oldu.

"ALLAH'IM BANA SABIR VER"

Azize ve Eda düelleoda karşı karşıya geldi. Mehmet Şef, Eda 'sos beklediği için böyle oldu değince 'Allah'ım bana sabır ver, bu sos mu?' diyerek sosun kıvamına sitem etti. Öte yandan Eda domates sosunda domates kullanmadığı için kazanan Azize oldu.

Haberin Devamı

Suna ve Ayaz arasında kazanan kırmızı takımdan Ayaz'ın tabağı oldu. Barış ve Çağatay'ın tabakları arasında kazanan Barış'ın tabağı oldu. Somer Şef Barış'ın tabağını alkışladı.