Magazin Dominik'e uçan Nagihan Karadere’den ilk paylaşım geldi

Dominik'e uçan Nagihan Karadere’den ilk paylaşım geldi

Paylaş
Dominik'e uçan Nagihan Karadere’den ilk paylaşım geldi

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan ve yarışmanın öne çıkan favorileri arasında gösterilen Nagihan Karadere, Survivor ekibiyle birlikte bugün Dominik Cumhuriyeti’ne gitti. Uzun bir uçuşun ardından Nagihan Karadere adadan ilk paylaşımı yaptı.

Nagihan Karadere; Survivor 2016, Survivor 2018 ve Survivor 2022 All Star yarışmalarında başarılı performansı ve yaşadığı sert tartışmalarla adından sıkça söz ettirdi. Katıldığı son yarışmada elendikten sonra 'SMS sistemi'ne isyan eden ünlü isim, 'All Star' formatında düzenlenecek Survivor 2024 kadrosuna da dahil oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR EKİBİ DOMİNİK'TE

Dün Survivor ekibiyle birlikte yarışma için Dominik’e uçan Nagihan Karadere bugün yarışma öncesi kaldıkları otelde ada macerası öncesi ilk paylaşımını yaptı. Sosyal medya sayfasından otelin plajından Hindistan cevizlerinin fotoğrafını paylaşan Nagihan Karadere şu ifadeleri kullandı, “6 ay boyunca gece gündüz yiyeceğiz zaten milli yiyecekleri.

KINA PAYLAŞIMI GÜNDEM OLMUŞTU

Bu yıl 4'üncü kez Survivor'da yarışmaya hazırlanan Nagihan Karadere, yarışma öncesi ellerine kına yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kaftanını giyip kınasını yakan Karadere'nin "Kınamızı yaktık, şimdi sıra Dominik’te!" şeklinde paylaşımı gündem olmuştu.