Magazin Dönence'nin 6. bölümünde büyük sır açığa çıktı!

Dönence'nin 6. bölümünde büyük sır açığa çıktı!

Paylaş
Dönence'nin 6. bölümünde büyük sır açığa çıktı!

Kanal D ekranlarında yeni başlayan Dönence dizisi, seyircinin heyecanla beklediği bir dizi. 15 Ağustos Salı akşamı 6. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 6. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Cem'in büyük sırrı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ÖZGÜR YAKALANIYOR

Gülce, Rüzgar, Gece ve Özgür teknede kaçak balık dolu sandıkları kutula denize açıldı. Miro'nun şikayeti üzerine jandarma baskın yaptı. Korkmaya başlayan Özgür, komutanın emriyle kutuyu açmak zorunda kaldı. Kutunun içinin boş olduğunu gören Özgür derin bir nefes aldı.

MİRO KÖŞEYE SIKIŞTI

Bütün her şeyin farkına varan Sera, Miro'yu köşeye sıkıştırdı. Gerçekleri kabullenen Miro, kimseye söylememesini istese de Sera, Gece'ye söylemesi gerektiğini söyledi.

CEREN YÜRÜYEMEYECEĞİNİ ÖĞRENDİ

Sağlık durumu oldukça iyiye giden Ceren, doktor tarafından yürüyemeyeceğini öğrendi. Duyduklarını kabullenemeyen Ceren, sinir krizi geçirdi.

MİRO, CEREN'E AŞKINI İLAN EDİYOR

Ceren'in sinir krizi geçirdiği anlara şahit olan Miro gözyaşlarına hakim olamadı. Ceren ise Miro'nun kendisine acıdığını düşündü. Miro ise durumun pek öyle olmadığını ve Ceren'e aşık olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

CEM AİLESİNE GÜZEL BİR GELECEK BIRAKMAK İÇİN UĞRAŞIYOR

Beyin ameliyatına girecek olan Cem, işlerin yolunda gitmemesi ihtimalini düşünerek her şeyi kontrol altına almak için elinden geleni yaptı. Avukatıyla konuşan Cem, ameliyat öncesi kızlarının geleceği için yüklü miktarda para ayırırken aynı zamanda olası bir ölüm durumu içinde kendi mezarını hazırlattı.

MİRO VE GECE VEDALAŞIYOR

İstanbul'a geri dönmek isteyen Miro gitmeden Gece'yi aradı ve vedalaşmak istedi. Miro ile buluşan Gece, Miro'nun duygusal şiddetine maruz kaldı. İlişkilerini bitmek istemediğini söyleyen Miro, Gece'yi zor durumda bıraktı. Gece ise vedalaşıp Miro'nun yanından ayrıldı.

ÖZGÜR VE GECE KAVGA EDİYOR

Cem'e Özgür'ün maddi durumundan bahseden Gece, babasından yardım istedi. Özgür'ün Harun'a olan borcunu ödeyen Cem, Harun ile karşı karşıya geldi.

Özgür'ü çıkarları için kullanan Harun ise vakit kaybetmeden durumu Özgür'e yetiştirdi ve Gece'ye karşı doldurdu.

Gece ile yüzleşen Özgür, Gece'nin yaptığı bu jeste çok kızdı.

GECE AİLESİNİ KARŞISINA ALIYOR

Üniversite puanına bakan Gece, aldığı sonucu görünce çok sevindi. Müzisyen olmak isteyen Gece, annesinin akademisyen olma ısrarına çok sinirlendi. İstanbul'a gitmek isteyen Gece durumu Cem'e anlatmak istedi. Cem ise istediği bölümü okuyabileceğini söyleyip İstanbul yazmamasını istedi.

Ailesinin tercihlerine ve geleceğine karışmasına sinirlenen Gece, ailesiyle kavga etti.

Haberin Devamı

CEM BÜTÜN HİKAYESİNİ ÖZGÜR'E EMANET EDİYOR

İş için İstanbul'a gittiğini söyleyerek ameliyata giren Cem, ameliyat öncesi bütün aile bireylerine özel vedalaşma videosu çekti. Çektiği videoları bir bellek içinde Özgür'e teslim eden Cem, 15 gün sonra kendisine ulaşamazsa ailesine teslim etmesini istedi.

CEM'İN SIRRI ORTAYA ÇIKIYOR

Eve gelen Özgür olup bitene anlam veremeyince Cem'in teslim ettiği kutuyu açtı. Kendi adına çekilmiş videoyu izleyen Özgür durumu anladı.

Özgür evden çıkarken Rüzgar'ı da yanına aldı. Özgür'ün izlediği bellekleri soran Rüzgar, yunusların videosu olduğunu öğrenince gizlice bir tanesini yanına aldı.

Verda'ya Rüzgar'ı teslim eden Özgür, bir akrabası için Cem'in doktor arkadaşının adını sorup hemen yola koyuldu.

Cem tam ameliyata girecekken Özgür'ün geldiğini gördü. Özgür, Cem'i ailesiyle vedalaşmaya ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Rüzgar ise getirdiği belleği Gülce'ye verdi. Bilgisayara takan Gülce videoyu başlatınca bütün gerçeği öğrendi.

DÖNENCE 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.