Magazin Dönence'nin 7 bölümünde Gülce ve Rüzgar kayboldu

Dönence'nin 7 bölümünde Gülce ve Rüzgar kayboldu

Paylaş
Dönence'nin 7 bölümünde Gülce ve Rüzgar kayboldu

Kanal D ekranlarında yeni başlayan Dönence dizisi, seyircinin heyecanla beklediği bir dizi. 22 Ağustos Salı akşamı 7. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 7. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Miro aklanıyor.

Haberin Devamı

GÜLCE, CEM'İN ÖLÜM MESAJIYLA YÜZLEŞİYOR

Rüzgar'ın yanlış getirdiği bellekten Cem'in veda videosu çıkınca Gülce ne yapacağını bilemedi. Verda'dan videoyu saklayan Gülce, Rüzgar'a gerçekleri anlattı.

Rüzgar ve Gülce, Cem'e ulaşmak için gizlice evden çıkıp yollara düştü.

VERDA ÇOCUKLARIN GİTTİĞİNİ ANLIYOR

Rüzgar ve Gülce'nin evden gizlice kaçtığını anlayan Verda ne olup bittiğini anlayamadan çocukları bulmak için sokağa çıktı. Gece ile birlikte çocukları arayan Verda bulamayınca bir şekilde Cem'e ulaşmayı başardı.

CEM AMELİYATA GİRMEDİ

Bütün tahlilleri tamamlanan Cem, Özgür'ün bütün çabasına rağmen ameliyat masasına yattı. Ameliyat masasında tam narkozu alacağı sırada ailesi hakkında duygusal konuşma yapan Cem, ameliyat olmaktan vazgeçti ve ailesinin yanına gitti.

MİRO, RÜZGAR VE GÜLCE'YÜ GÖRÜYOR

Verda ve Cem yana yakına Rüzgar ve Gülce'yi ararken yolda giden ve hiç bir şeyden haberi olmayan Miro çocukları görüyor. Çocukları ikna eden Miro, arabaya bindirim Verda ve Cem'e teslim etti.

Haberin Devamı

HARUN'UN BAŞI DERTTE

Özgür'ün kaçakçılıktan vazgeçmesiyle Harun'un da işleri bozuldu. Kaçakçılık yaptığı kötü adamlar Harun'un yolunu kesip tehdit ettiler. Harun ise kısa zaman sonra Özgür'ü ikna edeceğini söyledi.

EMİR TUTUKLANIYOR

Çocukları Cem'in evin getiren Miro, evdekilerle konuşurken bir anda kapının çalmasıyla şaşırdı. Polisleri karşılarında görünce herkes Gülce ve Rüzgar için geldiğini sandı. Polisler Emir için geldiklerini söyleyince Miro ise şoka girdi. Gece ise olup biteni şaşkınlıkla izledi.

EMİR SERBEST KALIYOR

Emir'i ziyarete giden Gece, yaptığının ne kadar korkunç olduğunu yüzüne vururken o sırada polis memuru geldi. Emir'in serbest kaldığını söyleyince Gece söylediği sözlerden utandı.

Kötülük yapmadan duramayan Miro durumu fırsata çevirip Özgür'ün tehditleri yüzünden bu hale düştüğünü söyledi ve Özgür'ü suçladı.

CEM HASTALIĞINI SAKLIYOR

Gülce babasının hastalığını öğrenmesine rağmen Cem'in kabul etmemesi Gülce'yi ikna etmedi. Gülce'yi kendi doktoruna götüren Cem, Gülce'yi ikna etmek için elinden geleni yaptı.

ÖZGÜR GERÇEKLERİ İTİRAF EDECEKTİ Kİ...

Cem'in hastalığını ailesinde saklaması Özgür'e daha da yük oldu. Gece'ye gerçekleri tam itiraf edecekti ki Cem gizlice Özgür'e göründü ve konuşmaması için uyardı. 

DÖNENCE 7. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.