Magazin Dönence'nin 8. bölümünde Gece'nin ünlü olma hayalleri başını derde soktu

Dönence'nin 8. bölümünde Gece'nin ünlü olma hayalleri başını derde soktu

Paylaş
Dönence'nin 8. bölümünde Gece'nin ünlü olma hayalleri başını derde soktu

Kanal D ekranlarında yeni başlayan Dönence dizisi, seyircinin heyecanla beklediği bir dizi. 29 Ağustos Salı akşamı 8. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 8. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | İyi bir şey yapmak isteyen Gece, Gülce'yle kendini zor duruma soktu.

Haberin Devamı

ÖZGÜR, GECE'YE DOĞRUYU SÖYLEYEMİYOR

Gece ile konuşmaya çalışan Özgür, tam babasının hastalığından bahsedecekti ki Cem bir şekilde engel oldu. Gece ise Özgür'ün başladığı cümleyi bitirememesine sinirlendi.

CEM, GECE'YE YAKALANIYOR

Özgür'e sinirle evden çıkan Gece karşısında babasını görünce daha da sinirlendi. Cem'e olup biteni soran Gece daha da şaşıracağı bir cevap aldı.

Kumar huyu edindiğini söyleyen Cem kendisinden çok utandığını söyledi. Gece ise başta inanmasa da sonrada bu yalana ikna oldu.

HARUN'UN BÜYÜK OYUNU

Miro hapise girince devreye Harun girdi. Miro'nun yerine suçu üstelenecek birini bulan Harun, Miro'yu çıkardı.

Çıkar çıkmaz Miro'yu yanına alan Harun, Miro'yla anlaşma yaptı. Özgür ve Gece'nin ayrılması gerektiğini söyleyen Harun, tek şart olarak Gece'yi Özgür'den uzak tutmasını istedi.

Haberin Devamı

Gece'nin müziğe olan düşkünlüğünü bilen Miro ise Harun'a bir müzik grubunun menajerini aratıp Gece'ye teklif sunmasını sağladı.

GECE HAVALARA UÇUYOR

Ünlü bir grubun menajeri Gece'yi alıp şarkı teklifinde bulununca Gece ne yapacağını şaşırdı.

HARUN YİNE ÖZGÜR'Ü KENDİSİNE MECBUR BIRAKIYOR

Özgür'ün tekne borcunu üstlenen Cem, Özgür'ün omuzundaki yükü azaltması Harun'un sinirlerini bozdu.

Özgür'ü köşeye sıkıştırmak isteyen Harun, Rüzgar'ı tedavi ettirmek istediğini bildiği için Rüzgar'ın bütün tedavi masraflarını Özgür'e sormadan ödedi.

Özgür ise bunu duyunca yine streslendi. Harun'a gerek olmadığını söyleyen Özgür, teknenin ruhsat işlemlerini de bir an önce halletmek istedi.

GECE VE MİRO KLİP ÇEKİMİNDE

Şarkılarına klip çekmek için sete giden Gece ve Miro, çekim için samimi olmaları gerekti. Gece ise bu durumu asla kabullenmedi.

Özgür, Gece'ye sürpriz yaptı ve Rüzgar'ı da alıp sete gitti.

ÇEKİM YARIM KALIYOR

Gece ve Miro'nun çekimine Alican ve Gülce'de geldi. Gülce sıkılınca Alican'la yürüyüş yapmaya karar verdi. Alican yürüyüş sırasında Gülce'nin elini tutunca Gülce krize girdi.

Gülce'yi sakinleştiren Gece, çekime devam edemeyeceğini söyledi.

VERDA ÇILGINA DÖNÜYOR

Akşam Verda ile baş başa yemeğe çıkmak isteyen Cem, umduğunu bulamadı. Verda, Cem'in hesapları boşalttığını ve Özgür'ün borcunu ödediğini bildiğini söyledi.

Cem ise Verda'ya da yalanını devam ettirdi ve kumar borcu olduğunu söyledi.

GÜLCE VE GECE MEŞHUR OLDU

Çekim sırasında Gülce'yi sakinleştiren Gece, bir sabah uyandığında kendisinin sosyal medyada meşhur olduğunu gördü. Gülce gibi özel çocuklar için faydalı olduğunu düşünen Gece, yönetmenin izinsiz paylaşmasından rahatsız oldu.

Haberin Devamı

GECE OYUNUN İÇİNE DÜŞTÜ

Ertesi gün yarım kalan klip için sete giden Gece, Gülce'yi de yanında getirdi. Yönetmen Miro ve Gece'nin önüne tonlarca sayfadan oluşan sözleşme koyup hemen imzalanmasını istedi.

Gece babasına göstermeden imzalamak istemeyince yönetmende çekimin gerçekleşemeyeceğini söyledi. Gece ise mecbur kalıp sözleşmeyi imzaladı.

Çekime başlamadan önce yönetmen Gülce ve Gece'den özel röportaj yapmak istedi. Gülce istemese de Gece, Gülce'yi zorladı.

Çok ışık, ses ve durmadan gelen sorular ise yine Gülce'yi krize soktu. Yönetmen ise gizlice Gülce'yi videoya çektirdi.

ÖZGÜR OYUNU GÖRÜYOR

Gece'nin yanına gelen Özgür, dönen oyunu fark edince önce etraftaki kalabalığı dağıttı daha sonra da Gülce'yi sakinleştirdi.

Video çekildiğini gören Özgür ise yönetmene ateş püskürüp videoyu silmesini istedi.

VERDA YANLIŞ ANLIYOR

Cem'den günden güne şüphelenen Verda, Cem'in peşine düştü. Cem'i takip eden Verda, doktor arkadaşıyla buluştuğunu görünce önce şaşırdı. Cem'in arkadaşıyla konuşmalarını gizli gizli dinleyen Verda, Cem'in "Verda'ya söyleyemem onları üzemem" demesini yanlış yorumladı.

Haberin Devamı

Fatma babanın mekanına giden Verda, Cem'in sevgilisi olduğunu ve boşanacağını söyledi.

GECE LİNÇ YİYOR

Yönetmenin gizlice çektiği video yine sosyal medyada en çok izlenen videolardan birisi oldu. Videoda Gece'nin Gülce'yi röportaj için zorladığını gören vatandaş ise Gece'yi linç etmek için yat kulübüne geldi.

DÖNENCE 8. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.