Magazin Doya Doya 16 Aralık Cuma 2022 kim elendi? Doya Doya Moda'da bu hafta kim birinci oldu, altın kolyenin sahibi kim oldu?

Doya Doya 16 Aralık Cuma 2022 kim elendi? Doya Doya Moda'da bu hafta kim birinci oldu, altın kolyenin sahibi kim oldu?

Paylaş
Doya Doya 16 Aralık Cuma 2022 kim elendi? Doya Doya Moda'da bu hafta kim birinci oldu, altın kolyenin sahibi kim oldu?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün seyirciyle buluşan Doya Doya moda yarışmasında bu hafta boyunca en çok puan alan kişi altın kolyenin sahibi olurken, bir kişi de yarışmaya veda edecek. Her gün farklı bir konseptle jüri karşısına çıkan yarışmacıların aldıkları puanlar haftanın finalinde toplanıyor. En az puan alan isim yarışmaya veda ederken en çok puan toplayan isim ise o hafta kolyenin sahibi oluyor. Peki Doya Doya Moda 16 Aralık 2022 bu hafta kim birinci oldu, kim elendi?

TV8 ekranında hafta içi her gün ekrana gelen Doya Doya Moda yarışmasında Cuma günü gerçekleştirilen haftanın finalinde hafta boyunca en az puanı toplayan isim yarışmaya veda ediyor. En çok puan alan yarışmacı ise kolyenin sahibi oluyor. Her gün farklı bir konsept ile jüri karşısına çıkan yarışmacılar konsepte uygun giyim tarzları ile jüriden puan ve değerlendirme alıyor. Peki Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? Doya Doya Moda'da bu hafta kolyenin sahibi kim oldu?

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Oylama sonucu elenen yarışmacılar Dilan ve Dilara oldu.

DOYA DOYA MODA KOLYEYİ KİM ALDI?

Doya Doya Moda'da haftanın birincisi ve kolyeyi alan isim belli oldu. 16 Aralık 2022 Cuma günü yapılan oylamalar sonucunda haftanın birincisi 97 puanla Melike Özkan oldu. Böylece Melike, kolyeyi almaya hak kazandı.

DOYA DOYA MODA 16 ARALIK PUAN TABLOSU

Rojin: 41 puan

Hülya: 40 puan

Aleyna: 33 puan

Melike: 32 puan

Eda: 32 puan

Dilan ve Dilara: 27 puan