Magazin Gamze Taşkın neden Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı? Doya Doya Moda Gamze neden diskalifiye oldu?

Gamze Taşkın neden Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı? Doya Doya Moda Gamze neden diskalifiye oldu?

Paylaş
Gamze Taşkın neden Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı? Doya Doya Moda Gamze neden diskalifiye oldu?

Doya Doya Moda’da Gamze’nin diskalifiye olarak yarışmadan ayrılması izleyicileri şaşkına çevirdi. TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yarışma programında yarışmacılar hafta boyunca kendilerinden istenilen kombinleri hazırlayarak puan alıyor ve Cuma günleri de hafta finalinde yarışmaya bir yarışmacı veda ediyordu. Ancak bu hafta yarışmanın iddialı isimlerinden Gamze Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Doya Doya Moda’dan ayrıldığını açıkladı. Yarışmanın jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu da yaptığı açıklama ile ayrılık haberini doğruladı…

Gamze Taşkın Doya Doya Moda yarışmasının dikkat çeken isimleri arasında yer alıyordu. Favori isimler arasında gösterilen ve giydiği kombinlerle kendine büyük bir hayran kitlesi oluşturan Doya Doya Gamze’nin yarışmadan ayrılması da izleyenlerde şaşkınlık yarattı. Peki, Doya Doya Moda Gamze neden diskalifiye oldu? Gamze Taşkın neden Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı?  İşte detaylar…

Haberin Devamı

GAMZE TAŞKIN NEDEN DOYA DOYA MODA’DAN NEDEN AYRILDI?

Gamze Taşkın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Doya Doya Moda yarışmasından ayrıldığını takipçileri ile paylaşırken, Yarışmanın jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu da bu ayrılığı yarışmadaki açıklamasıyla doğruladı.

Doya Doya Moda’dan ayrılmasına kadar giden süreçte, Gamze Taşkın’ın Esra isimli bir diğer yarışmacı arasında çıkan tartışma ilk kıvılcımı yaktı. Gamze Taşkın’ın Türkçe konuşurken zorlanması ile ilgili yorum yapan Esra’ya sert bir çıkış yapan Gamze Yalçın yarışmanın jüri üyeleri Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz, Serdar Uzuntaş ve Gülşah Saraçoğlu’ndan tepki aldı.

Ardından Gülşah Saraçoğlu’nun sözlerine tepki gösteren Gamze Taşkın yaka kartını çıkararak Gülşah Saraçoğlu’nun önüne bırakarak yarışmadan ayrıldığını söyledi ve stüdyoyu terk etti.  

Haberin Devamı

GAMZE TAŞKIN KİMDİR?

30 yaşında programa Sakarya'dan katılmaktadır. Yay burcu olan Gamze Taşkın bir dönem diş hekimliği yapmıştır. Kısmetse Olur programında Ayça Ekin Beğen'in eve veda etmesinin ardından yeni gelin adayı olarak programa katılmıştı. Uzun süre Kısmetse Olur programında yer alan Gamze Taşkın programın final yapmasının ardından eski nişanlısı Özgür ile barışmak için Esra Erol'un programına katılmıştı.

Kendi isminde bir butiği olan Gamze Taşkın’ın Instagram’da 493 bin takipçisi bulunuyor.