Magazin Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu? Kolyeyi kim aldı? Kim elendi? 22 Temmuz Doya Doya Moda birincisi!

Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu? Kolyeyi kim aldı? Kim elendi? 22 Temmuz Doya Doya Moda birincisi!

Paylaş
Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu? Kolyeyi kim aldı? Kim elendi? 22 Temmuz Doya Doya Moda birincisi!

Doya Doya Moda yarışma programında haftanın birincisi 22 Temmuz Cuma günü belli oldu. TV8 ekranlarında 18 Temmuz’da ilk bölümüyle yeni sezona giriş yapan yarışmada Yasemin Yılmaz, Uğurkan Erez, Serdar Uzuntaş ve Gülşah Saraçoğlu jüri olarak yer alıyor. Peki, Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu? Kim elendi? Kolyeyi kim aldı? İşte 22 Temmuz Doya Doya Moda birincisi!

Doya Doya Moda’da ilk hafta geride kaldı. Hafta başından bu yana tarzlarıyla jüri üyelerinden en yüksek notu almaya çalışan yarışmacılar kıyasıya bir rekabet içine girdi. Hafta içi her gün saat 16.00’da TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan yarışmanın ilk finali ise 22 Temmuz Cuma günü gerçekleşti. Yarışmanın takipçileri ise Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu? Kim elendi? Kolyeyi kim aldı? Araştırmalarını yoğunlaştırdı…

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? KİM ELENDİ?

Yasemin Yılmaz, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Serdar Uzuntaş’ın jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda isimli yarışma programında yarışmacılar hafta boyunca jüri karşısında şıklık yarışı veriyor.

Her gün farklı konsept ile hazırlanmak için belirli miktarda para ve zamana sahip olan Aleyna, Tina, Zeynep, Hülya, Özge, Banu, Nihan konseptlerini jüri üyelerine sunarak hafta boyunca puan topluyor.

Cuma günü ise en çok puanı alan yarışmacı kolyeyi almaya hak kazanırken, en az puanı alan isim yarışmaya veda ediyor.

22 Temmuz Cuma günü elenen isim yarışmanın tamamlanmasının ardından belli olacak. Doya Doya Moda'nın bugünkü bölümü sona erdikten sonra haftanın birincisi78 puanla Tina oldu.

İlk haftada elenen isim ise Özge oldu...

Haberin Devamı