Magazin Drew Barrymore eski sevgilisi Justin Long'un nişanlısı Kate Bosworth ile bir araya geldi

Drew Barrymore eski sevgilisi Justin Long'un nişanlısı Kate Bosworth ile bir araya geldi

Paylaş
Drew Barrymore eski sevgilisi Justin Long'un nişanlısı Kate Bosworth ile bir araya geldi

Drew Barrymore, eski sevgilisinin yeni nişanlısıyla aynı TV programında bir araya geldi. Barrymore'un, üç yıl ilişki yaşadığı Justin Long'un geçen ay nişanlandığı Kate Bosworth ile samimiyeti gündem oldu.

Oyuncu Kate Bosworth ile meslektaşı Justin Long nişanlandı. Long, daha önce oyuncu Drew Barrymore ile ilişki yaşamıştı. Bu üçlüyü gündeme taşıyan, Kate Bosworth'un, Drew Barrymore'un kendi adını taşıyan televizyon programına konuk olması. The Drew Barrymore Show'a konuk olan Bosworth ile Barrymore, programda Justin Long hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"O SENİ ÇOK SEVİYOR"

Eski sevgili Drew Barrymore, "Çok önemli bir ortak tandığımız var. Benim çok sevgili eski dostum, erkek arkadaşım, sevgili arkadaşım Justin Long ve Kate bu dünyada birbirlerini buldu, inanılmaz keyifli, bağlı, birbirlerinin elini tutan, sizin de desteklediğiniz bir çift oldu" şeklinde konuştu. Kate Bosworth'un cevabı da "Bu çok şeker. O seni çok seviyor. Çok derece içten seviyor" şeklinde oldu.

 "BİRBİRİNİZE ÇOK DEĞER VERİYORSUNUZ"

Drew Barrymore, TV programında geçen yıl da eski sevgilisi Justin Long'u konuk etmişti. Barrymore, Bosworth'a "Justin'e programa katılıp katılmayacağını sorduğumda buna senin cevabın ne oldu?" diye sordu. Bosworth'un yanıtı, "Soruyu yönelttiğinde onunla birlikteydim. 'Drew benimle program yapmak istiyor' dedi. Ben de 'Evet, bunu yapman gerekiyor' diye yanıt verdim. Çünkü siz birbirinize çok değer veriyorsunuz" şeklinde oldu.

Haberin Devamı

Kate Bosworth, Justin Long'dan evlenme teklifi aldığını geçen ay açıklamıştı. İkili, Mart 2022'den bu yana birlikte. Drew Barrymore ile Justin Long ise 2007 ile 2010 yılları arasında birlikteydi.