Magazin Dünya Tiyatrolar Günü'nde 'Aşk-Memnu' paylaşımı!

Dünya Tiyatrolar Günü'nde 'Aşk-Memnu' paylaşımı!

Paylaş
Dünya Tiyatrolar Günü'nde 'Aşk-Memnu' paylaşımı!

Ünlü oyuncu Bora Akkaş, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'ne özel bir paylaşım yaptı. Bora Akkaş'ın bir döneme damga vuran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-Memnu' mesajı dikkat çekti.

Henüz 12 yaşında Şehir Tiyatroları'nda rol alıp, 'Aşk-ı Memnu' oyununda 'Bülent' karakterine hayat veren Bora Akkaş, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.

Haberin Devamı

2010'da final yapmasına rağmen tekrar bölümleriyle bile reyting rekoru kıran Aşk-ı Memnu'da; Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ, Bülent'i ise Batuhan Karacakaya oynamıştı.

'YANIMDAKİ O DÖNEMİN BEHLÜL'Ü'

Sahnede usta oyuncu Ayhan Kavas ile yer aldığı bir fotoğrafı yayınlayan Akkaş, "Sene 2000, Şehir Tiyatroları, Aşk-ı Memnu. Yanımdaki o dönemin Behlül’ü Ayhan Kavas ve ben tabii ki Bülent’i oynuyorum. Tiyatro Günümüz kutlu olsun" mesajını yazdı.

BORA AKKAŞ KİMDİR?

12 Ekim 1990 tarihinde dünyaya gelen Bora Akkaş, kariyerine tiyatro sahnesiyle başladı. 'Gönlümdeki Köşk Olmasa' isimli filmde canlandırdığı 'Little Osman' karakteri ile Altın Portakal ödülünü kazandı.

Şöhret basamaklarını hızla tırmanan Akkaş, 2009-2011 yılları arasında Kanal D ve Star TV'de yayımlanan 'Geniş Aile' dizisinde 'Zekai Kirişçi' karakteriyle ününe ün kattı.

Haberin Devamı