Magazin Duygu Özaslan: Bu hastalığı yaşayan bilir

Duygu Özaslan: Bu hastalığı yaşayan bilir

Paylaş
Duygu Özaslan: Bu hastalığı yaşayan bilir

Fotoşopsuz bu hali Kanal D’deki ‘Süper Magazin’de yayınlanan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan TT oldu. Gelen yorumlar üzerine açıklama yapan Özaslan "Fiziksel olarak kime, neye göre değerlendirildiğim gerçekten umurumda değil" dedi.

Duygu Özaslan (29) Instagram’da verdiği pozlarla kısa sürede takipçi sayısını 1.8 milyona çıkarmış, fenomen olmuştu. Sosyal medyada Serenay Sarıkaya’ya benzetilen Duygu “Hiç fotoşop ya da filtre kullanıyor musunuz?” sorusuna “Asla yok, her şeyimle orijinalim” cevabını veriyordu. Bodrum tatiline başlayan Duygu Özaslan kaldığı otelin havuzunda görüntülendi. Fotoşopsuz bu hali Kanal D’deki ‘Süper Magazin’de yayınlandı. Sosyal medyada bir anda TT olan Duygu Özaslan için ‘hayaller ve gerçekler’, ‘şok olduk’, ‘seni takibi bırakıyoruz’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Haberin Devamı

'Umrumda değil'

Duygu Özaslan yorumların artması üzerine şu açıklamayı yaptı: “Fotoğraflarımı görmüşsünüzdür. Evet, kilo aldım. Ama şimdi başka bir şey söyleyeceğim size. Ben blumia nervoza hastasıydım. Şu an iyileşme dönemindeyim. Bu hastalığı yaşayanlar beni anlar. Mental olarak çok iyi bir yere geldim. Fiziksel olarak kime, neye göre değerlendirildiğim gerçekten umurumda değil.”

Parmaklar da uzadı

Duygu Özaslan’ın tatilde paylaştığı bu fotoğrafı da tartışma yarattı. Duygu’nun parmaklarını fotoşopla uzatıp incelttiği yorumları yapıldı.

Blumia nedir?

Blumia nervoza hastaları, yeme kontrolünün kaybolduğunu hisseder. ‘Çok yedim’ şeklindeki suçluluk duygusuyla kendini kusturur, lavman yaptırır, idrar söktürücü ilaçlar kullanırlar. Hiç yemek yememe, aşırı egzersiz yaparak sağlıklarını tehdit ederler. Hastalık uzun sürerse, sıvı dengesizliği, yemek borusu ile midede zedelenme, yırtılma, diş sorunları görülür.

Haberin Devamı