Magazin Eda Ece: Kızım içeride sıkıldı

Eda Ece: Kızım içeride sıkıldı

Paylaş
Eda Ece: Kızım içeride sıkıldı

4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçen haziranda evlenen Eda Ece kızına 6 aylık hamile. Oyuncu hamileliği hakkında esprili açıklamalar yaptı...

Eda Ece şunları söyledi:

Haberin Devamı

Nisan-mayıs gibi bekliyoruz. Hamileliğimin kış aylarına denk gelmesi de iyi oldu, yazın zorlanırdım.

İlk 3 ay çok kusma vardı. Tam bir eziyet oldu bu durum. Kız hamileliği daha zormuş, erkek çocuğuna hamile olanlar “Bana bir şey olmadı” diyor hep.

‘Lohusa’ filmi girdi vizyona ama Gupse Özay “İzleme sakın sen duygusalsın ağlarsın” diyor. Hem gülmek hem de ağlamak için izleyeceğim onu. Hep konuşuyoruz onunla, çok yardımcı oluyor.

Sıkıntılı bir süreç, kadınlara iyi davranmak lazım bu dönemde. Buğra da süper bu arada, kendisine teşekkür ediyorum. Annem bir dediğimi iki etmiyor, iyi ki yanımda.

Neden öyle oldu anlamadım, hiç aşermedim, çok garip şeyler oluyor, çok iğreniyoruz her şeyden, kokular çok tuhaf geliyor. 

Haberin Devamı

Sabah 5’te başlıyor tekmelemeye. Kızım içeride sıkıldı. Neden böyle oldu anlamadım. Herkesi eğlendirdim çocuğumu eğlendiremedim!

Yeni isimler çok değişik. Geçen yeğenimin sınıf listesine baktım. Lili, Lala, Lolo… Normal bir isim yok. Annemin adı Ayşe, en kötü onun ismini koyacağım artık.

Doğumu Türkiye’de yapacağım. Ben bakarım çocuğuma, annem de yardım eder. Kamil SÜMER