Magazin Ekin Türkmen: Bu çok acı bir durum

Ekin Türkmen: Bu çok acı bir durum

Paylaş
Ekin Türkmen: Bu çok acı bir durum

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, yeni projesi ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Ekin Türkmen, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına da tepki gösterdi.

Ekin Türkmen, önceki gün Akmerkez'de bir restorandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu "Yeni bir projeye başlayacağım, dönem projesi. Heyecanlıyım. Dövüş ve at binme dersleri aldım" dedi.

Haberin Devamı

'OYUNCULUK YETERLİ GELMİYOR'

Kardeşi ile kız yurdu işlettiğini ve onun haricinde program yazdığını belirten Türkmen, "Oyunculuk bana yeterli gelmiyor, belli bir donanımdan sonra üreten kısma geçmek istiyorum ve vaktinin geldiğine inanıyorum" açıklamasını yaptı.

İSTİKRARLI BİR İNSAN PROFİLİ İSTİYOR

Hayatında birinin olmadığını dile getiren 39 yaşındaki oyuncu, "Daha sakin bir dönemdeyim. İstikrarlı bir insan profili beklentim var. Bazen oluyor, bazen olmuyor. 'Kısmet' diyelim" ifadelerini kullandı.

'BUNU REDDEDİYORUM'

"Sosyal medyada çok aktif değilsiniz" yorumu üzerine Ekin Türkmen, "Sosyal medyayı kullanamıyorum, eski nesil kaldım. Sosyal medyayı sevmiyorum. Yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği duyumlarını aldım. Ben bunu reddediyorum. Çok acı bir durum. İşe yaradığını da sanmıyorum" şeklinde konuştu. (Cadde/ Mesut Yılmaz)

Haberin Devamı