Magazin Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi?

Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi?

Paylaş
Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi?

Elif Buse Doğan, hem sesiyle hem de güzelliğiyle izleyenleri büyülüyor. Her Pazar akşamı TRT Müzik ekranlarında Nefesten Sese isimli programla seyirciyle buluşan başarılı isim, 22 Şubat Salı günü TRT1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk oldu. Programın yayınlanmasıyla da Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi? araştırmaları yoğunluk kazandı…

Elif Buse Doğan, müzik hayatına henüz 7 yaşındayken dedesinden öğrendiği bağlama ile adım attı ve öğrencilik yıllarından itibaren sahnelerde yer aldı, birçok ödüle layık görüldü. Son olarak Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Elif Buse Doğan izleyenlerin beğenisini kazandı…

Haberin Devamı

ELİF BUSE DOĞAN KİMDİR?

1993 yılında Kocaeli’de doğan Elif Buse Doğan, ilk, orta ve lise eğitimini doğduğu şehirde tamamladı. Müzik hayatına ilk olarak 2000 yılında dedesinden öğrendiği bağlama ile başlayan başarılı sanatçı, ilköğretim eğitimi devam ederken, Kocaeli'de ilköğretim öğrencileri arasında yapılan ses yarışmalarında 3 yıl üst üste Türk Halk Müziği dalında 1. oldu.

2008 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarından mezun olan Elif Buse Doğan, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda birincilikle tamamladı.

Yüksek Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda tamamlayan başarılı isim, TRT İstanbul Radyosu Yurttan Sesler korosuyla birlikte birçok konserde yer aldı.

Haberin Devamı

2016-2017 yılları arasında TRT MÜZİK kanalında her hafta canlı yayınlanan AŞK İÇİN isimli müzik eğlence programı hazırlayıp sunan Elif Buse Doğan, “ELİF ZAMANI” isimli ikinci solo albümünü ise 23 Şubat 2018’de çıkardı.

Elif Buse Doğan, şimdilerde Serkan Çağrı ile beraber TRT Müzik kanalında her hafta yayınlanan ‘NEFESTEN SESE’ isimli müzik eğlence programını sunuyor.

ELİF BUSE DOĞAN EVLİ Mİ?

Instagramda, @elifbusedogan ismiyle yer alan ve Elif Buse Doğan'ın evli olduğu yönünde bir haber bulunmuyor.