Magazin Sibel Can’ın gelini Merve Kaya ne iş yapıyor? Engincan Ural’ın eşi Merve Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ne?

Sibel Can’ın gelini Merve Kaya ne iş yapıyor? Engincan Ural’ın eşi Merve Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ne?

Paylaş
Sibel Can’ın gelini Merve Kaya ne iş yapıyor? Engincan Ural’ın eşi Merve Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ne?

Engincan Ural’ın, hafta sonunda Bodrum’da düzenlenen görkemli düğünle dünya evine girdiği eşi Merve Kaya magazin dünyasının en çok merak edilen isimleri arasına girdi. Hem sanat hem de iş dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı çiftin nikahını Bodrum Belediye Başkanı Ummahan Yurt kıyarken, AK Parti sözcüsü Ömer Çelik de nikah şahitleri arasındaydı. Peki, Engincan Ural’ın eşi Merve Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sibel Can’ın gelini Merve Kaya ne iş yapıyor? Instagram hesabı ne? İşte detaylar…

Sibel Can ve Hakan Ural çiftinin ilk çocukları Engincan Ural, Merve Kaya ile 9 Ekim Pazar günü Bodrum’daki Villa Maçakızı’nda evlendi. Engincan Ural geçtiğimiz Nisan ayında Merve Kaya’ya evlilik teklif etmiş, genç kadın da bu teklife “evet” yanıtını vermişti. Magazin gündemine oturan düğünün ardından “Engincan Ural’ın eşi Merve Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?” “Sibel Can’ın gelini Merve Kaya ne iş yapıyor? Instagram hesabı ne?” tarzında araöalar da yoğunluk kazandı…

Haberin Devamı

ENGİNCAN URAL VE MERVE KAYA BODRUM’DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

Engincan Ural ve Merve Kaya 9 Ekim Pazar günü Bodrum Yalıkavak’ta gerçekleşen düğün ile dünya evine girdi. Düğüne televizyon, sanat, iş ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Düğünle ilgili ilk kareler Sibel Can tarafından paylaşılırken, ünlü sanatçının düğünün ilk saatlerinde giydiği yeşil elbiseyi değiştirerek, sahnede oğlu ile eğlendiği anlar en az düğün kadar ilgi çekti.  

Gelin Merve Kaya’nın Vakko imzalı gelinlik giydiği düğünde Sibel Can, gelinine değer 1 milyon TL’ye ulaşan küpelerini hediye etti. Diğer yandan son zamanların en çok konuşulan düğünleri arasına giren organizasyonun 20 milyon TL’ye mal olduğu iddia edildi.

Engincan Ural’ın kız kardeşi, Sibel Can ve Hakan Ural çiftinin ikinci çocuğu Melisa Ural da düğüne uzun zamandır birlikte olduğu Alaattin Kadayıfçıoğlu ile katıldı…

Haberin Devamı

ENGİNCAN URAL’IN EŞİ MERVE KAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Engincan Ural’ın evlilik teklifini Nisan ayında kabul eden ve görkemli bir düğün ile evlenen Merve Kaya’nın özel hayatı hakkında internette bir bilgi bulunmuyor.

SİBEL CAN’IN GELİNİ MERVE KAYA NE İŞ YAPIYOR?

Sibel Can’ın gelini Merve Kaya’nın İzka İnşaat İş Geliştirme Koordinatörü olduğu biliniyor.

MERVE KAYA’NIN INSTAGRAM HESABI NE?

Birçok yerde Merve Kaya’nın @mervenkaya kullanıcı adıyla Instagram’da yer aldığı söylense de bu konuda da net bir bilgi bulunmuyor.