Magazin Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı

Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı

Paylaş
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı

stanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan Erdal Uğurlu, 57 yaşında yaşama veda etti. Erdal Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde görev alan balet ve koreograf Erdal Uğurlu önceki gün hayatını kaybetti. “Çıplak Vatandaşlar”, “Kırmızı” ve “Gel Evlenelim Yürü Boşanalım!” gibi çok sayıda oyunda rol alan 57 yaşındaki Uğurlu, bir süredir kanserle mücadele ediyordu.

Haberin Devamı

ERDAL UĞURLU'YA VEDA

Erdal Uğurlu için bugün saat 11.00'de AKM Tiyatro Sahnesi'nde tören düzenlendi. Törene katılan aile üyeleri, yakınları, meslektaşları, arkadaşları ve öğrencileri, Uğurlu'nun vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. Erdal Uğurlu, Taksim Camisi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Kanlıca Mezarlığı'na defnedildi.

Uğurlu’nun vefat haberi, sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. İşte ünlülerin paylaşımları...

CEM DAVRAN

Çok erken, çok üzüldüm, böyle çok zor hayat. Nurlar içinde uyu.

CANSEL ELÇİN

İyi ki 'Çıplak Vatandaşlar' oyununda seni tanımışım. 'Ne zaman tekrar sahneye çıkacağız?' diye ara sıra konuşuyorduk. Dünya tatlısı bir insandın.

AYÇA VARLIER

Çıktığı her sahnede devleşen ışığıyla herkesi kendine hayran bırakan, çok değerli bir baş balet, arkadaş, ağabey, kareograftı. Bir yıldız daha kaydı.

Haberin Devamı