Magazin Erkan Kolçak Köstendil'den şampiyonluk esprisi

Erkan Kolçak Köstendil'den şampiyonluk esprisi

Paylaş
Erkan Kolçak Köstendil'den şampiyonluk esprisi

Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'de görüntülendi. Keyfinin yerinde olduğu gözlenen ünlü oyuncu, yanındaki arkadaşlarına ve gazetecilere takılmadan edemedi.

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, 2018 yılında Antalya Adrasan Olimpos’ta düzenlenen festival konseptindeki düğün töreni ile evlenmişti. Oyuncu çift, 2020 yılının Temmuz ayında da oğulları Marsel'i kucaklarına almışlardı.

Haberin Devamı

Köstendil ile Tosun çifti, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de kirası 50 bin TL olan bahçeli bir eve taşındıkları iddiasıyla gündeme gelmişti.

'CİHANGİR'DEN TAŞINALI 5 YIL OLDU'

Geçtiğimiz günlerde Cihangir'de görüntülenen oyuncu, Zekeriyaköy'e taşındıkları iddiası karşısında şunları söylemişti:

Hakkımda haberler var şehirden kaçıp Zekeriyaköy’e taşındığıma dair. Bu haberler doğru değil. Ben Cihangir’den taşınalı beş yıl oldu ama başka bir yere taşındım.

 'RUSYA'DA DÜZENLENECEK FUTBOL TURNUVASINA DAVETLİYİM'

Son dönemde neler yaptığından da bahseden Köstendil, ''Rusya'da düzenlenecek olan bir futbol turnuvasına davetliyim. Üç profesyonel oyuncu var. Geri kalanların sanatçılardan oluşacağı bir turnuva olacak. Ben de katılıyorum, çok heyecanlıyım. İzleyicilere naklen yayın yapılacak'' açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

'YENİ NELER YAPABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ'

Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün sette çalışan arkadaşları ile birlikte Cihangir'de kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu, gazetecilere bir arkadaşı ile el ele poz verdi.

Köstendil, arkadaşına takılarak; ''Kalıba baksanıza, dövmek istese döver beni. Beni dövmesin diye tek plan bütün filmleri çekmeye çalışıyorum. Şaka bir yana arkadaşlarımız ile oturuyoruz. Yeni neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Sürekli bir araya geliyoruz çünkü onlarla çalıştığımız zaman her şey çok kolay oluyor'' dedi.

'İNŞALLAH ŞAMPİYON OLUP GELECEĞİZ'

Bir turnuvaya davetli olduğunu ve Rusya'ya gideceğini söyleyen Köstendil, ''Oranın devlet televizyonu turnuvayı canlı yayınlayacakmış. Üç eski futbolcunun ve sanatçıların olduğu bir kadro olacak sanırım. Bundan üç sene önce de katılmıştık. İnşallah şampiyon olup geleceğiz. Neticede milli bir forma" dedi.

Gazetecilerle şakalaşan ünlü isim, "Hep beraber Cihangir'de tur atacağız. Nejat İşler ile turlarız burada kupayla. Biz bize yeteriz zaten. Sizlere kolay gelsin, ünlüler sapıtsın inşallah. Size de iş olsun'' diyerek kahkaha attı.