Magazin Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı

Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı

Paylaş
Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör menajeri Erkan Özerman bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düşerek dün hayata gözlerini yummuştu. Bugün ise Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu.

Kanser tedavisi gören ve hayatını kaybeden Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, hayatını kaybeden Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman’ın cenaze programını paylaşarak, vasiyetini de kaleme aldı.
"Erkan Özerman, Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan son yolculuğuna uğurlanacak ve Sakarya Maşukiye'deki aile mezarlığında toprağa verilecek.” diyen Onur Akay, “Ancak bir iftar yemeğinde kendi ağzından vasiyetini dinlemiştim. Özerman hiçbir camide tören istemiyor, yakılmak istiyordu.” İfadelerini kullanarak ünlü menajerin vasiyetini paylaştı. Erkan Özerman’ın vasiyeti şöyle: Teşvikiye Camii'nde herhangi bir tören yapmayın istemiyorum. Annemin babamın mezarının içine koymasınlar.”

Haberin Devamı