Magazin Erkenci Kuş 1. bölüm izle! 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Erkenci Kuş 1. bölüm izle! 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Erkenci Kuş 1. bölüm izle! 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV'nin yepyeni projesi Erkenci Kuş'un ilk bölümü dün akşam Star TV ekranlarında yayınlandı. Erkenci Kuş 1. bölümde resmen entrika üstüne enrika döndü. Sanem, geleceği için çırpanırken Can'a yakalanması yürekleri ağza getirdi. Şimdi ne olacak?

Günlerdir heyecanla beklenen Erkenci Kuş dizisinin ilk bölümü dün akşam ekranlara merhaba, dedi. 1. bölümüyle büyük ilgi gören dizide Can ve Sanem'in birbirlerini bulma mücadelesi keyifli anlar yaşatırken, Sanem'in geleceğini kurtarmak için kalkıştığı işler başını belaya soktu. Kırmızı dosyayı almak için Can'ın evine giden ve kendisini riske atan Sanem yaptığı sakarlık nedeniyle Can'a yakalandı. Şimdi neler yaşanacağı merak ediliyor.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ 1. BÖLÜM İZLE

Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur...

Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can'a kalbini kaptırabilir mi?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Erkenci Kuş 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Can'a yakalanan Sanem hızla villadan kaçmaya başlıyor. Ne olup bittiğine bir anlam veremeyen Can, bu duruma engel olmaya çalışıyor ama fayda etmiyor. Öte yandan şirkette tekrar karşı karşıya gelen ikili, "sakallı listesi" için kıyasıya mücadele veriyor. Sanem, kendisini öpen kişiyi bulmaya çalışırken Can neden listede olmadığını soruyor. Bakalım Can gerçeği açıklayacak mı?

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı projenin yönetmenliğini Çağrı Bayrak, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstleniyor. Erkenci Kuş'un kadrosunda Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı yer alıyor.

ERKENCİ KUŞ KONUSU

Çekimleri geçtiğimiz günlerde İstanbul'da başlayan dizide, güzel oyuncu Demet Özdemir; üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamayınca bakkal dükkanı sahibi olan babasına yardım eden deli dolu, hayalperest Sanem karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu Can Yaman ise dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olan Can karakterini canlandırıyor.

Dizide; reklam ajansında işe başlamak zorunda kalan Sanem ve reklam ajansı sahibi olan babasının koltuğuna geçen Can'ın arasındaki engellerle dolu tutkulu aşk izleyenleri etkisi altına alacak.