Magazin Erol Köse hakkında yeni iddia

Erol Köse hakkında yeni iddia

Paylaş
Erol Köse hakkında yeni iddia

Erol Köse hakkında bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre, yılbaşı kutlamaları için Grand Cevahir Otel'de Kenan - Ozan Doğulu kardeşleri izlemeye giden Köse, mekândan çıkarıldı

Habertürk'ten Begüm Çelikkol'un haberine göre;

Haberin Devamı

Köse'nin otelde bir loca tuttuğu, tam masaya oturduğu esnada Kenan Doğulu hayranlarından birinin gelip, "Sen burada olmaya utanmıyor musun? Dışarı çık" dediği öne sürüldü. Köse ile Doğulu hayranı arasında tartışma çıktığı, iki masanın da otelden çıkarıldığı iddialar arasında.

Köse, geçtiğimiz aylarda Kenan Doğulu'nun askerlik mevzusunu dile getirmiş, "Askere gitmiyorsa Kenaniye olsun" demişti. Fakat sonrasında Köse, özür dilemiş bu tartışma da tatlıya bağlanmıştı.

İddialara göre, Doğulu hayranı genç, bunları öne sürerek Köse'yi yumrukladı.

Geçtiğimiz ay da Günay Restoran'da Seda Sayan ile tartışma yaşayan Köse yine mekândan çıkarılmıştı... Hatta yaşanan tartışma sonrasında taraflar birbirinden davacı olmuştu...

Kenan Doğulu sahnesindeki öne sürülenler ise"Erol Köse'ye ikinci şok mu?" olarak nitelendirildi...

İddialar üzerine Erol Köse'yi aradık... İşte telefonda yaptığımız görüşme:

Yılbaşı gecesinde neler oldu Erol Bey?

Haberin Devamı

Oranın loca organizasyonunu Önder Bekensir ayarlıyordu. Devamlı bizi arıyor, "Gelin mutlaka" diye, biz de "Tamam" diyoruz. Paramızı veriyoruz ve oradaki bir locayı satın alıyoruz. Biz de yılbaşı gecesi oraya gittiğimizde tesadüf ki organizasyonu yapan Uygar Bey ve Gökhan Şükür'müş. Bizim karşı masamızda da Acun'ların masası vardı. Bizim geleceğimizi duymuşlar. Localarımız karşılıklı, bize de "Sizi şu bölüme alalım mı?" dediler. Teklif edilen yer de sahneye daha yakındı. Ben sahnenin tam dibinde olmak istemedim. Teklifi kabul etmedim. Tekrar rica ettiler, ben de "Bir daha biri benim yanıma bu konuyla ilgili gelirse polis çağıracağım" dedim. Ben paramı vermişim, misafirlerimle oturuyorum. Eğlenceli ortamında birbirleriyle husumetli pek çok insan birarada oturabilir. Sonra otelin sahibinin oğlu Eser Bey olayı duydu, "Ağabey sen rahatına bak" dedi.

"KİMSEYİ SUÇLAMAK İSTEMİYORUM"

Ama dışarı çıkarıldığınıza dair şeyler söylendi...

Kim çıkarabilir bizi? Eser Bey'i arayın sorun. Güvenlik görüntülerini isteyin. Misafirlerimizden biri yurtdışına gidecekti o akşam, orada biraz daha oyalandık ki, oradan havaalanına gittik. Kimseyi de suçlamak istemiyorum. Karşılıklı gelmişiz. Acun'un ekibi gelmedi sonrasında.

Erol Köse, loca tutmuş. Kenan Doğulu hayranlarından biri Erol Köse'nin yanına gelip, "Sen burada olmaya utanmıyor musun?" demiş ve ortamda tartışma çıkmış şeklinde bir iddia var ama...

Haberin Devamı

Kenan Doğulu sahneye çıkmadan önce kendisiyle kulisinde buluştuk. Ben yılbaşına husumetli olduğum biriyle girer miyim? Biz Kenan'ın askerliğiyle ilgili yazmıştık. Zaten o meseleyi kestik. Kenan'a önceden, "Kutsi'yi de yazıyorum, o da benim sanatçım" demiştim. "Benim hassasiyetim var" demiştim. Sonra da "Kenan gitmiyorsa etek giysin" demiştim sonra da silmiştim. Seda Sayan gibi husumetli olduğum birinin yanına gider miyim? Kenan da Doktor diye bir şarkı yapıp, bana ithaf etmiş. Beni de sahnede söyledi. Sarhoşlar vardır diye, korumalarla geziyorum. Devlet verdi onları, iki tanesi de polis onların. Garson bile yanıma temkinli yaklaşıyor. Kenan'dan sonra Ozan çıktı, Ozan bitti biz sonrasında çıktık. Bunlar hep yapılıyor. Oradan biri yazıyor... Çıkarılmadım. Acun'la karşı karşıya geldiğimiz hadisesi oldu. Ben 24 numaralı masadayım. Bir ucunda ben oturuyordum yerin, bir ucunda onlar. Organizasyonu yanlış yapmışlar. "Ben kalkmıyorum, onların yerini değiştirin" dedim. Onlar da gelmediler zaten, ben de kalkmadım.

"ÖYLE BİR OLAY OLSAYDI HABERİM OLURDU"

Görüşüne başvurduğumuz Eser Cevahir
de, Köse'nin dışarıya çıkarıldığına ilişkin olayların olmadığını dile getirirken, "Hatta Erol Bey dışarı çıkarken, 'Çok keyifliydi, çok eğlendik' dedi. Bir sorun olsaydı benim haberim olurdu zaten. Öyle bir durum olsaydı fısıltıda kalmazdı" dedi.

Önder Bekensir ise, böyle bir iddianın doğru olmadığını söylerken, "Erol Bey gecenin sonuna kadar oradaydı, gecede bir sorun olmadı" dedi.

Haberin Devamı

(Habertürk)