Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. bölüme Hızır Ali damgasını vurdu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. bölüme Hızır Ali damgasını vurdu!

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. bölüme Hızır Ali damgasını vurdu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm dün gecenin finalini yaptı. Dizinin ekranlara gelen 49. bölümü oldukça hareketli sahnelerle doluydu fakat özellikle son bölümün final sahnesi büyük bir sürpriz ile sonuçlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Ceylan'ın oğlu Hızır Ali ortaya çıktı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam yayınlanan bölümü ile izleyicilerini şaşırttı. Dizinin yayınlanan 49. bölümünün final sahnesinde Ceylan'ın sakladığı gerçek ortaya çıktı. Ceylan, Çakırbeyli ailesinin karşısına çıkarak oğlu Hızır Ali'yi tüm ailenin önüne çıkardı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü büyük olaylara sahne oldu. Bir yandan Hızır'ın kızı Zeynep ailenin istemediği bir evlilik yapma arifesindeyken, diğer yandan Özer mi yoksa Özkan mı hain sorusunun cevabı halen daha yanıt bekliyor. Hızır kızınının evlenmesin izin verdi fakat kimsenin düşünmediği bir plan kurarak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 49. bölümünde şoke eden bir final yaşandı. Ceylan, Hızır ve ailesinin kahvaltı sofrasını basarak yıllardır herkesten gizlediği ortaya çıkardı. Hızır Ali isimli oğlunu tüm ailenin önüne çıkaran Ceylan işte senin baban diyerek Hızır Çakırbeyli'yi işaret etti..


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 49. BÖLÜM'DE NELER OLDU?


Davut'un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yaratacaktır. Herkesin kısa sürede salınmasını Davut'un verdiği şahsi kararlara bağlayan Nevzat onunla bir pazarlık yapma peşinde olan Ünal'la bir araya gelir. Masadakiler ise bu kadar çabuk kurtulabilmelerini Alparslan'ın gücüyle ilişkilendirirler. Sorgulamalar sonrasında oklar Özer'in üzerine dönmüştür. Hızır ortalık durulana kadar masayı bir araya getirmek istemez. Babaları Salih'in isteğiyle bir süre ortalıkta görünmeme kararı alan Gülmez kardeşler ise Hızır ve İlyas'ın gazabından kurtulamayacaklardır. Ceylan, Hayriye Ana'ya anlattıklarını bir an önce Hızır'la da paylaşmak istemektedir. Diğer yandan Zeyno'nun evlenme kararıyla ilgili Hızır'ın tavrı Meryem'i çok kızdıracaktır.


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ İLGİYLE İZLENDİ


Hızır Çakırbeyli'nin Salih Gülmez'le girdiği savaşta kaçacak yeri kalmamıştır. Kapana kısılan Hızır'ın bulaştığı beladan kurtulabilmesi bu kez kolay olmayacaktır. Yolun sonunda olduğunu düşünürken bile aklında tek bir soru vardır o da hainin kim olduğu… Diğer yandan Davut'un ölümüne dair yapılan eylem planları için düğmeye basılır. Tüm bu olanlar nedeniyle Ünal Kaplan dahil masanın tüm üyeleri topun ağzındadır. Herkesi çok zor günler beklemektedir artık…

Haberin Devamı