Magazin Eşli pişti partisi

Eşli pişti partisi

Paylaş
Eşli pişti partisi

Absolut Gilimmer'in, W Otel'de verdiği parti sosyete ve sanat camiasını bir araya getirdi

Emre Ergani’nin ev sahipliğini yaptığı geceye, Derin Mermerci, Şebnem Dinçgör, Çiğdem Kayalı, Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu, Efe Önbilgin-Duygu Ekşi, Murat Dalkılıç, Ekin Türkmen, Mustafa Altıoklar, Sinan Çetin, Rüzgar Çetin ve sevgilisi, Teoman, Julia Nitu, Mustafa Sirmen, Sibel İlkiz, Arte Tahir ve Esin Maraşlıoğlu gibi isimler katıldı.

Milliyet'in haberine göre, partiye kız arkadaşıyla gelen İlker İnanoğlu, eski sevgilisi Özge Ulusoy’la karşılaşınca bir süre sohbet ettikten sonra mekandan ayrıldı. Eda Taşpınar ise giydiği kırmızı mini eteğiyle her zaman olduğu gibi göz kamaştırdı. Taşpınar, gecede eski sevgilisi Nurettin Hasman’la pişti oldu.
Murat Dalkılıç ile adı aşk dedikodularına karışan Ekin Türkmen ise eski sevgilileri Teoman, Oktay Kaynarca ve Mustafa Altıoklar’la aynı mekanda bir araya geldi.

Haberin Devamı

Adanalı dizisi bittikten sonra bıyıklarını kesen Oktay Kaynarca ‘Kurtlar Vadisi’ kadrosuna tekrar dahil olacağı haberleriyle ilgili, “Kesinlikle öyle bir şey yok. Diziye katılmam söz konusu değil” dedi.