Magazin Evine kurşun isabet eden ünlü oyuncu Gözde Mukavelat yaşadığı şoku anlattı

Evine kurşun isabet eden ünlü oyuncu Gözde Mukavelat yaşadığı şoku anlattı

Paylaş
Evine kurşun isabet eden ünlü oyuncu Gözde Mukavelat yaşadığı şoku anlattı

Arka Sıradakiler dizisiyle akıllara kazınan oyuncu Gözde Mukavelat, evinin salonunda otururken yaşadığı korkunç anları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Duvarına kurşun isabet ettiğini söyleyen Gözde Mukavelat ''Bireysel silahlanma başlı başına sorun'' diyerek sitem etti.

Güzel oyuncu Gözde Mukavelat, Şişli'deki evinin salonunda annesiyle birlikte otururken duvara isabet eden kurşunla neye uğradığını şaşırdı.

Haberin Devamı

''FİLM İZLERKEN BİLE TETİKTE OLMALIYIM''

Şoku atlattıktan kısa bir süre sonra polisi arayan yıldız, yaşadıklarını Instagram sayfasında şu sözlerle anlattı:

"Selam tek tek yazamadım arayan soran herkes sağ olsun. Tek diyebileceğim evde film izlerken bile tetikte olmalıyım, güvenlik büyük bir sorun ve 'o korkusuz, ben artık korkmalıyım'ı idrak etmiş oldum çünkü ben ölmeden kimse bir şey yapamıyor!

''ÇOK TEDİRGİN OLDUM''

Bireysel silahlanma başlı başına sorun. Ve bu millet akıllanmaz onlarca insan öldü, yok, yine devam... Geldi polis merak etmeyin iyiyiz, onlar gelmeyince her yere yazmak istedim çünkü hareket edemedik evin içinde. Duvara geldi kurşun annem o tarafta oturuyordu. Kim bilmiyoruz düşmanım yok ama bilemiyorsun ki... Annem hasta, ilacı kaldı içerde. Ulaşmak zorundaydım bir yerlere... Çok tedirgin oldum. Teşekkür ederim herkese.''

Haberin Devamı

GÖZDE MUKAVELAT KİMDİR?

İzmit’te dünyaya gelen Gözde Mukavelat, kamera karşısına ilk kez Avrupa Yakası isimli dizi ile geçti. Ardından pek çok reklam, dizi ve filmde yer aldı. 2007’de Arka Sıradakiler isimli dizide canlandırdığı Büşra karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 2006’da Doktorlar isimli dizide Deniz karakterini canlandırdıDizinin başrollerinde ise Kutsi, Yasemin Ergene, Bekir Aksoy, Melike Güner ve Yağmur Atacan yer aldı. 

Arka Sıradakiler isimli dizide Büşra karakterini canlandırdı. Dizi, yeni atandığı okulda yenilikler yapmaya çalışan Kemal isimli bir öğretmenin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent Emin Yarar, Sinem Öztürk, Bülent Çetinaslan, Fırat Çöloğlu ve Pelin Akil yer aldı.