Magazin Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in yatırım tercihi gayrimenkul oldu

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in yatırım tercihi gayrimenkul oldu

Paylaş
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in yatırım tercihi gayrimenkul oldu

Ekranların sevilen yüzü Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasın yer alıyor. Paylaşımlarıyla sık sık takipçileriyle iletişim kuran ikili şimdi ise yaptıkları yatırımla gündeme geldi.

Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, kazandıklarıyla gayrimenkule yatırım yapıyor. İki çocuk sahibi olan çift, Acarkent’te kirada oturduklarından, beş ay önce 2 milyon 350 bin dolara aynı siteden villa satın aldı. Ailenin, 500 metrekarelik bu eve taşınacağı beklenirken, çift başka bir yatırım hamlesi yaptı! Acarkent’in en büyük villa tiplerinden 4 katlı, 900 metrekarelik villalarından alan çiftin bu eve 4 milyon 250 bin dolar ödeyeceklerini ortaya çıktı.
Hürriyet’in haberine göre bu evi, ilk aldıkları villadan daha çok seven Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ve Kerem’le buraya taşınmak için çok heyecanlı olduğu belirtiliyor. Ancak aralık ayında villanın yarı ücretini kaparo olarak ödeyen Burak Özçivit’in henüz tapuyu almadığı da gelen bilgiler arasında. Hâlâ kiradaki evlerinde oturmaya devam eden çiftin, beş ay önce aldıkları ilk villayı ne yapacakları ise bilinmiyor.

Haberin Devamı