Magazin Filiz Akın baharı getirdi

Filiz Akın baharı getirdi

Paylaş
Filiz Akın baharı getirdi

Yeşilçam'ın en güzel kadınları arasında gösterilen Filiz Akın, havaların ısınmasını fırsata çevirdi. Güneşli havayı fırsata çeviren usta oyuncu, objektif karşısına geçti, evinin bahçesinde poz verdi. Akın'ın paylaşımı beğeni topladı.

irçok filmde rol almış olan Yeşilçam'ın sarışın güzeli Filiz Akın, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imzasını attı. Evinin bahçesinde güneşli havanın tadını çıkaran Filiz Akın, o anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

FİLİZ AKIN BAHARI GETİRDİ

Akın, paylaşımına "Nasıl biri diye sorarlarsa; Beni, baharı ve şiiri sever de" notunu düştü. Akın'ın paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları "Baharı getirdi" gibi yorumlarda bulundu.

AMELİYAT OLMUŞTU

Filiz Akın, geçtiğimiz haftalarda ameliyat olmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan usta oyuncu Filiz Akın, sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunmuştu. Akın, "Sağlığımı merak eden dostlarım, takip edenlerim iyi ki varsınız. Hepinize topluca cevap vereyim: Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi... Evet, çok üst üste ameliyatlar olmak zorunda kaldım ama çektiğim 6 Şubat'tan itibaren yaşananların yanında nedir ki..." demişti.

Haberin Devamı