Magazin Filiz Akın'dan şezlong pozu

Filiz Akın'dan şezlong pozu

Paylaş
Filiz Akın'dan şezlong pozu

Yeşilçam'ın kolejli güzeli olarak anılan Filiz Akın, şezlong üzerinde çekilmiş bir pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü isme beğeni ve yorum yağdı.

79 yaşındaki oyuncu, şezlongda verdiği bir pozu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Son haliyle hayran bırakan Akın, kısa sürede sosyal medyayı salladı.

Haberin Devamı

Lise arkadaşı Oya San'ın annesinin ısrarı üzerine bir yarışmaya fotoğrafını gönderen ve birinci seçilen Filiz Akın, Akasyalar Açarken filminde oynama şartıyla verilen ödülü reddetti. Dergi yöneticileri ve filmcilerin ikna çabalarını reddeden Akın, Memduh Ün de Ankara'ya kadar gelip ısrar edince fikrini değiştirdi.

İşi ve üniversiteyi bırakıp annesiyle birlikte İstanbul'a gelen oyuncu, anlaşmayı imzaladı ve 1962 yılında ilk filmi olan Akasyalar Açarken'de Göksel Arsoy'la başrolü üstlendi. Ardından birçok yapımda rol alan Filiz Akın, performansıyla beğeni toplarken Yeşilçam'ın kolejli kızı olarak hafızalara kazındı. Hem güzelliği hem yeteneğiyle büyük beğeni toplayan oyuncu, uzun bir süre önce ise ekranları bırakıp gözlerden uzak bir yaşam tercih etti. Ancak Akın, sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak sevenleriyle etkileşim kurmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

HAYRAN BIRAKTI

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan oyuncu, son yayınladığı pozla ise tüm dikkatleri üzerine topladı. Şezlongda verdiği bir pozu Instagram hesabında yayınlayan 79 yaşındaki Akın, son haliyle kendine hayran bıraktı.