Magazin Fulya ile Umudun Olsun neden yok? Bitti mi? Fox TV Fulya Öztürk programı bıraktı mı?

Fulya ile Umudun Olsun neden yok? Bitti mi? Fox TV Fulya Öztürk programı bıraktı mı?

Paylaş
Fulya ile Umudun Olsun neden yok? Bitti mi? Fox TV Fulya Öztürk programı bıraktı mı?

Fulya ile Umudun Olsun programının takipçileri bugün Fox TV ekranlarını açtıklarında bir sürpriz ile karşılaştı. Fulya ile Umudun Olsun programının yerine Gizli Saklı isimli yeni dizinin ekranlarda olduğu görüldü. Sevilen programın yayında olmamasının ardından da takipçileri Fulya ile Umudun Olsun neden yok? Bitti mi? Fox TV Fulya Öztürk programı bıraktı mı? araştırması yapmaya başladı…

Fox TV ekranlarında Fulya Öztürk’ün sunumuyla yer alan Fulya ile Umudun Olsun programı bugün kanalın yayın akışında yer almıyor. 12 Temmuz 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan ve birçok cinayet ve kayıp dosyasının çözüme ulaşmasında rol oynayan programın yerinde bugün başka bir dizi yer alıyor. Peki, Fulya ile Umudun Olsun neden yok? Bitti mi? Fox TV Fulya Öztürk programı bıraktı mı? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

FULYA İLE UMUDUN OLSUN NEDEN YOK? BİTTİ Mİ?

Fulya Öztürk’ün başarılı sunumuyla hafta içi her gün öğleden sonra Fox TV ekranlarında yer alan Fulya ile Umudun Olsun programı bugün yayınlanmadı.

Aslında bu olayın nedeni bir süre önce başarılı sunucu Fulya Öztürk tarafından açıklanmıştı.

Fulya Öztürk açıklamasında; "Aklım ruhum hep haberde kaldı, yeni sezonda program yapmak istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

FOX TV FULYA ÖZTÜRK PROGRAMI BIRAKTI MI?

Bir yılı aşkın süredir Fox TV’de Fulya ile Umudun olsun programını sunan ve programda kayıp 60 kişinin bulunmasını sağlamakla birlikte 3 cinayet soruşturmasının da aydınlatılmasına yardımcı olan Fulya Öztürk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda programın biteceğine ilişkin iddiaları doğruladı.

Fulya Öztürk, “Pek çok yerde çıkan bu haberler doğrudur. Affedin” diyerek takipçilerinden af diledi.

Haberin Devamı

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Muhabir ve Gazeteci Fulya Öztürk, 1989 yılının Ocak ayında Adana'nın Seyhan ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji'nde tamamlayan ünlü isim 2006 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünde lisans eğitimine başladı. 2007 yılında Doğan TV'nin "Staj On Air" programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı.

Profesyonel iş yaşamına 2008 yılında CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda adım attı. 2010 yılında CNN TÜRK Haber Merkezi'nde göreve başladı. 3 yıl Kurgu Editörlüğü görevinde bulunan Fulya Öztürk, birçok haberin ve belgeselin kurgusunu hazırladı. 2013 yılında Saha Muhabirliği 'ne başlayan sevilen sunucu birçok üniversite ve dernekten ödüller aldı. "En İyi Özel Haber" ve "Yılın Muhabiri" dalında onlarca ödüle layık görülen Öztürk, ayrıca TEDx'te konuşmacı oldu.