Magazin Gamze Özçelik'in derneği Gazze'deki sivillere sıcak yemek dağıttı! 'Bu fotoğrafa kalbimi bıraktım'

Gamze Özçelik'in derneği Gazze'deki sivillere sıcak yemek dağıttı! 'Bu fotoğrafa kalbimi bıraktım'

Paylaş
Gamze Özçelik'in derneği Gazze'deki sivillere sıcak yemek dağıttı! 'Bu fotoğrafa kalbimi bıraktım'

Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran ve yardıma muhtaç pek çok insana kucak açan Gamze Özçelik, Gazze'de yaşanan korkunç olayların ardından savaştan kaçan sivillere sıcak yemek dağıtımı yaptı. Ünlü isim, bölgeye daha fazla yardım ulaştırabilmek için hâlâ insani yardım koridorunun açılmasını bekleyen ekibinin o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

İsrail-Filistin arasındaki çatışmalar günlerdir devam ediyor. Dünya, Orta Doğu'daki kan gölüne şahit oluyor. Savaş bölgesindeki can kayıpları giderek artarken Gazze'de durum ağırlaşıyor.

Haberin Devamı

18 Ekim'de abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalayarak sivilleri hedef alan İsrail, son olarak içinde sivillerin bulunduğu bir kiliseyi hedef aldı.

SİVİLLERE YEMEK DAĞITTILAR

Eski oyuncu Gamze Özçelik'in kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği, yaşanan korkunç olayların ardından sıcak yemek dağıtımına başladı.

Derneğin sosyal medya hesabından, yapılan bir paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Gazze’den acı haberler yükselirken, biz de elimizden gelenin en iyisini yapabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sıcak yemek dağıtımlarımızı bu sefer savaştan kaçıp okullara sığınan kardeşlerimize gerçekleştirdik.


'DAHA FAZLA KAYIP YAŞANMADAN BİTMESİ İÇİN DUA EDİYORUZ'

"Bu zorlu sürecin daha fazla acı kayıp yaşanmadan bitmesi için dua ediyor, insani yardım koridoru ile ilgili ön hazırlıklarımızı da hızla sürdürüyoruz."

Özçelik de sivillere yemek dağıtan derneğin fotoğraflarını kendi Instagram sayfasından paylaşarak; "Sıcak yemek dağıtımlarımızdan bu fotoğrafa kalbimi bıraktım. Allah'ım korusun, kollasın..." mesajını yazdı.