Magazin Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta yeni sezon heyecanı başlıyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kayınvalidelerin ise puan verdiği yarışma 1 Temmuz’da sezon finali yapmıştı. Kanal D’nin yayın akışında yer alan yarışmayı ise bu sezon Nursel Ergin sunacak. İşte Gelinim Mutfakta yeni sezonu ve sunucu Nursel Ergin hakkında detaylar…

Gelinim Mutfakta için geri sayım başladı. Nursel Ergin’in sunumuyla hafta içi her gün Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak yarışmada yine 5 kayınvalide ve 5 gelin altınları almak için yarışacak. Cuma günü hafta finalinde bir gelin bilezikleri koluna takarken, bir kayınvalide ve bir gelin de yarışmaya veda edecek…

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’nın 5. sezonu 22 Ağustos Pazartesi günü saat 13.00’te seyirciyle buluşuyor.

GELİNİ MUTFAKTA’NIN SUNUCUSU NURSEL ERGİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Geçtiğimiz sezon birçok farklı sunucunun yer aldığı Gelinim Mutfakta’nın bu sezonki sunucusu ise Nursel Ergin oldu.

30 Temmuz 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Nursel Ergin yetiştirme yurdunda büyüdü. Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı dünyaya gelirken, Bengü Çınar'ın babasının ismi basınla paylaşılmadı.

Nursel Ergin, ilk olarak Acun Ilıcalı’nın sunduğu ‘Var mısın Yok musun?’ isimli yarışma ile televizyon ekranlarında yer aldı. Kısa süre içerisinde halkın sevgisini kazanan Nursel Ergin, sonrasında TRT1’de yayınlanan Cam Kırıkları isimli dizide Suna karakterine hayat verdi. 2015 yılında da Nursel’in Mutfağı isimli yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

Haberin Devamı