Magazin Gigi Hadid'den Zayn Malik hamlesi

Gigi Hadid'den Zayn Malik hamlesi

Paylaş
Gigi Hadid'den Zayn Malik hamlesi

Geçtiğimiz günlerde adı Leonardo Dicaprio ile anılan Gigi Hadid, kızının doğum günü pastasına Zayn Malik'i etiketledi. Gigi'nin bu hamlesi takipçilerinin kafasında 'Gigi kızının babası Zayn ile bir araya mı geldi?' sousunun oluşmasına neden oldu.

Beş yıldır aşk yaşadığı Camila Morrone ile güzel modelden 22 yaş büyük olan ABD'li aktör Leonardo DiCaprio'nun, geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırdıkları ortaya çıkmıştı. Ünlü isme yakın kişiler, Leo ve Camila'nın son zamanlarda birbirlerinden uzaklaştığını ve ikilinin kötü bir şekilde ayrılmadığını söylemişti.

Haberin Devamı

Bu ayrılık, Hollywood yıldızının 25 yaşın üzerindeki bir kadınla asla halka açık bir şekilde ilişki yaşamadığı söylentilerini de güçlendirmiş olmuştu.

'ROMANTİK BİR İLİŞKİ İSTEMİYOR'

Ayrılığın ardından sosyal medya kullanıcılarının Oscar ödüllü oyuncunun 25 yaşın üzerindeki kadınlarla aşk yaşamadığını savunmalarına rağmen, Leonardo DiCaprio'nun 27 yaşındaki süper model Gigi Hadid ile romantik bir bağ kurduğu iddia edilmişti.

Us Weekly'nin haberine göre; Leo, Gigi'ye 'gözünü dikmiş' ama ünlü isim aktöre aynı ilgiyi göstermemişti:

"İkisi arkadaşalar, ama Gigi şu an onunla romantik bir ilişki yaşamak istemiyor."

'TAM ONUN TİPİ'


InTouch ise, geçen hafta DiCaprio ve Hadid'in yazın birkaç kez görüştüğünü, ancak ciddi bir ilişkileri olmadığını bildirmişti. Dergiye konuşan kaynaklardan biri, "Gigi ve Leonardo birkaç yıl önce tanıştılar ve birbirlerine ilgi duyuyorlar. Gigi tam onun tipi; muhteşem ve seksi" diye konuşmuştu. Ancak diğer kaynak ise ikilinin sadece arkadaş olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

DiCaprio ve Hadid'den ise konuyla ilgili bir açıklama gelmemişti.

'VAKİT GEÇİRİYORLAR'

Ünlü isimlere yakın kaynaklar ise People'a konuşarak; aktör ve genç süper modelin New York'ta 'birbirlerini tanımak' için vakit geçirdiklerini aktarmıştı.

Kaynaklardan biri, DiCaprio ve Hadid'in henüz 'aşk yaşamadıklarına' dikkat çekerken, bir diğeri ise Hollywood yıldızının bir çocuk annesi modelin 'peşinde olduğunu' söyleyerek; şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ayrılığın üzerinden sadece birkaç hafta geçti, Leo o zamandan beri arkadaşları ve ailesiyle takılıyor. Gigi ile de arkadaş gruplarıyla birlikte görüştüler."

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

DiCaprio ve Hadid, bu söylentilerin ardından New York'ta bir partide yakınlaşırken görüntülenmişti. İkili, gürültülü partinin ortasında sohbet etmeye çalışırken birbirlerine doğru eğilmiş bir şekilde fotoğraflanmıştı.

Bu, Hollywood yıldızının 25 yaşından büyük olan bir kadınla aşk yaşadığı ilk sefer gibi görünüyor. Ayrıca adının birlikte anıldığı kadınlar arasında çocuğu olan tek kişi de Gigi Hadid.

Haberin Devamı

CEZA ALDI

Öte yandan Hadid'in en son bilinen ilişkisi, Khai adını verdiği kızının babası Zayn Malik ile yaşanmıştı. İkili, altı yıllık ilişkilerini geçtiğimiz Ekim ayında noktalamış; Malik'in, sevgilisinin annesi Yolanda Hadid'e (58) hem sözlü hem de fiziksel şiddet uygulaması nedeniyle uzaklaştırma ve öfke kursuna gitme cezası aldığı basına yansımıştı.

Zayn Malik'in Gigi Hadid ile yeniden bir araya gelmek için elinden geleni yaptığı da konuşulmuştu. OK! Dergisi'nin Hadid'e yakın kaynaklara dayandırarak ileri sürdüğüne göre; Malik, ünlü modele kendisini bağışlaması ve ilişkilerine son bir şans vermesi için yalvarmıştı.

ZAYN'İ ETİKETLEDİ


Gigi Hadid, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Eylül 2020'de dünyaya gelen kızı Khai'nin doğum gününü kutladı. Sosyal medyada çocuğunun yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Hadid, kızının doğum günü pastasını 75.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladı.

Fotoğrafa, "Melek kızımız bugün 2'inci yaşına girdi" notunu yazan Gigi, paylaşımına eski sevgilisi ve kızının babası Zayn'i de etiketledi.

Haberin Devamı

'UNUTULMAZ ÇİFT'

Gigi'nin Hollywood yıldızı ile yakınlaştığının kanıtlanmasından sonra gelen bu hamlesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından; "Gigi'nin Zayn'i etiketlemesine çok sevindim, unutulmaz bir çiftlerdi", "Gigi, hikayesinde Zayn'i etiketledi... Bence onlar hala mutlu bir çift, ve sonsuza kadar birlikte olacaklar" ve "İkisini birlikte görmeyi özledim" gibi yorumlarla karşılandı.