Magazin Gizem Güven 1999 depreminde yaşadıklarını paylaştı

Gizem Güven 1999 depreminde yaşadıklarını paylaştı

Paylaş
Gizem Güven 1999 depreminde yaşadıklarını paylaştı

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası paylaşım yapan oyuncu Gizem Güven, 1999 Gölcük depreminden kurtulduğu ana dair bir paylaşımda bulundu.

10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu. Depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri de sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun paylaşımlarında bulundu. Bu isimlerden biri olan Gizem Güven, duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Haberin Devamı

1999 Gölcük Depremi'nde ailesiyle birlikte enkazdan kurtulan Gizem Güven, yaşananların ardından duygusal bir paylaşımda bulundu. Enkazdan kurtulduğu anlarda çekilen fotoğrafını yayınlayan Gizem Güven, duygularını "O felaket gün ailemle enkaz altından çıktığımızda henüz 5 yaşındaydım. Unutmak ne mümkün... Bunca yıl geçti daha büyük bir felaket ile kalplerimiz deprem bölgesinde atıyor. Aynı acı, aynı çaresizlik, dinmeyen aynı umut ile…" sözleriyle ifade etti.