Gizem Güven 1999 depreminde yaşadıklarını paylaştı
Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası paylaşım yapan oyuncu Gizem Güven, 1999 Gölcük depreminden kurtulduğu ana dair bir paylaşımda bulundu.
10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu. Depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri de sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun paylaşımlarında bulundu. Bu isimlerden biri olan Gizem Güven, duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
1999 Gölcük Depremi'nde ailesiyle birlikte enkazdan kurtulan Gizem Güven, yaşananların ardından duygusal bir paylaşımda bulundu. Enkazdan kurtulduğu anlarda çekilen fotoğrafını yayınlayan Gizem Güven, duygularını "O felaket gün ailemle enkaz altından çıktığımızda henüz 5 yaşındaydım. Unutmak ne mümkün... Bunca yıl geçti daha büyük bir felaket ile kalplerimiz deprem bölgesinde atıyor. Aynı acı, aynı çaresizlik, dinmeyen aynı umut ile…" sözleriyle ifade etti.
- Günlük burç yorumları! Filiz Özkol yazdı: Başak, Akrep, Balık ve diğer burç yorumları
- Pazar masrafını yarı yarıya düşürüyor! Evde saksıda yetiştirebileceğiniz 10 sebze
- Tutmayan yoğurttan peynir yapın! Ev yapımı peynir rehberi: Sakın çöpe atmayın, hem lezzetli hem doğal
- Domatesin kabuğunu çöpe atmayın! Dünyanın en lezzetli baharatı: Yemeklere kaşık kaşık ekleyin
- Tavuk bulyonu evde yapın! Hem doğal hem faydalı: Yemeğin lezzetini 2 kat artırıyor, sakın hazır tüketmeyin