Magazin Gizli Saklı dizi oyuncuları kimler, konusu nedir? Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor?

Gizli Saklı dizi oyuncuları kimler, konusu nedir? Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor?

Paylaş
Gizli Saklı dizi oyuncuları kimler, konusu nedir? Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor?

Gizli Saklı dizisi 8 Haziran 2022 akşamı Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Eğlenceli konusu ile ekranlara farklı bir soluk getirmeye hazırlanan dizide genç oyuncular Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın yanı sıra usta oyuncu Tardu Flordun da yer alıyor. İşte yeni dizi Gizli Saklı hakkında merak edilen detaylar…

Gizli Saklı dizi oyuncuları kimler, konusu nedir?’ ve ‘Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor?’ soruları dizi severlerin bugün en çok araştırdığı konular arasına girdi. Gizli Saklı dizisinde birbirine zıt iki karakter; çiçeği burnunda polis Naz ve komiser Pamir’in silah kaçakçısı Tarık Koşuoğlu’nun güvenini kazanmak için karı koca rolüne girer. Ve tüm eğlence bundan sonra başlar…

Haberin Devamı

GİZLİ SAKLI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Şahin Altuğ’un yazıp yönettiği Gizli Saklı dizisinin çekimleri İstanbul’un Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Beykoz, Üsküdar ve Eyüp gibi birçok farklı semtinde gerçekleşiyor.

GİZLİ SAKLI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Naz, Polis Akademisi’ni birincilikle bitirir. Onun bu büyük başarısından gurur duyan annesi ve dayısı mahalleli ile birlikte kalabalık bir organizasyon düzenler.

Yemekte her şey yolunda gitmektedir ancak o sırada karşı kaldırımda yaşanan bir olay Naz’ın dikkatini çeker ve çiçeği burnunda polis olan Naz şüphelendiği şahsın peşine düşer.

Kısa bir takibin ardından şüpheliyi yakalar ancak ortada ciddi bir sorun vardır. Şüpheli olarak yakaladığı kişi organize şubenin sivil operasyonlarda aranılan ismi Komiser Pamir’dir.

Naz ve Komiser Pamir şansız bir olay ile karşılaşsa da geride onları daha büyük bir sürpriz beklemektedir. Büyük bir silah kaçakçısı olan Tarık Koşuoğlu’nun yakalanmasını hedefleyen gizli bir operasyonda Naz ve Pamir yeniden bir araya gelir.

Haberin Devamı

Birbirilerinden pek de hazzetmeyen Naz ve Pamir, teşkilatın en önemli operasyonlarından birinde karı koca rolünü oynamak zorunda kalırlar. Naz ve Pamir artık ünlü silah kaçakçısı Tarık Koşuoğlu’nun komşusu Yaz ve Levent Güneş’tir.

Tarık, kimseye güvenmeyen ve yakın olmayan bir isimdir. Artık yeni isimleri Yaz ve Levent olan Naz ve Pamir sevgi dolu bir eş olarak Tarık’ın evinin karşısına taşınarak güvenini kazanmaya çalışacaktır.

GİZLİ SAKLI’NIN OYUNCULARI KİMLER?

Fox TV’nin yeni dizisi Gizli Saklı’nın başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı paylaşıyor.

Sinem Ünsal dizide Yaz Güneş takma isimli Naz Arıca karakterini canlandırırken, Halit Özgür Sarı ise Levent Güneş takma isimli Pamir Ulaş karakterine hayat veriyor.

Gizli Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise şu şekilde;

Şebnem Sönmez - Aynur

Şinasi Yurtsever - Namık

Caner Şahin - Emir

İdris Nebi Taşkan - Tufan

Tardu Flordun - Tarık

Ece Dizdar - Nehir

Bülent Emrah Parlak - Talat

Selçuk Borak - Sadullah Komiser

Fulden Akyürek - Günday

Ersel Şibil - Ferdi