Magazin Gökhan Göz'den şoke eden hareket! Fatoş Yelliler’e ait ne varsa yaktı, yayınladı

Gökhan Göz'den şoke eden hareket! Fatoş Yelliler’e ait ne varsa yaktı, yayınladı

Paylaş
Gökhan Göz'den şoke eden hareket! Fatoş Yelliler’e ait ne varsa yaktı, yayınladı

Türkücü Berdan Mardini'nin geçtiğimiz mart ayında boşandığı Fatoş Yelliler üç kere ayrıldığı Gökhan Göz ile barışmıştı. Çift yeniden ayrıl ve bu sefer ortalık çok fena karıştı. Gökhan Göz, Fatoş Yelliler’e ait ne varsa sokak ortasında yaktı ve o anları kayda aldı. Yelliler'in kendisini aldattığını ima etti.

Gülşah Saraçoğlu ile olan ilişkisiyle tanınan Gökhan Göz, türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile aşk yaşıyordu. Bir küs bir barışık ilişki yaşayan çift, üç kere ayrılmış, geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Ancak bu barışma da çok uzun sürmedi.

Haberin Devamı

HER ŞEYİ YAKTI

Ayrılık sonrası, "Kimse benim duygularımla oynayamaz" diyen Gökhan Göz'den şoke eden bir hareket geldi. Bu sefer ortalık karıştı. Fatoş Yelliler'in kendisini aldattığını ima eden Göz, sevgilisine aldığı eşyaların hepsini sokakta ateşe verdi.

"KÖPEK B*K YEMEKTEN VAZGEÇMEZ"

Gökhan Göz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgimin aşkımın peşinden gözümü karartarak gittim. Bir çok şeyi kabul edilemez olsa da sineme çektim. Lakin köpek b.k yemekten vazgeçmez. Kanı bozuk bir kişi ruhumuzu ve kalbimizi koordineli bir şekilde kullandı geçmişi silmişken hali hazırda yine aynı rezilliklere kendimi ailemi ve sevenlerimi düşürdüğüm için çok üzgünüm hepsinden özür dileyerek hayatıma yeni ve üçüncü gözü açık olarak devam edeceğime yemin ederim."

Haberin Devamı

"İHANETİN TELAFİSİ OLMAZ"

"Ben bu oyuna alet oldum belki herkes parasıyla satın aldı bazı şeyleri ama ben duygularımla sevgimle aşkımla teslim olmuştum. Bundan sonra geçmişimde anılmış her kim varsa artık bir çizik çektim... Herkes yaptığı hataların ve vebalin bedelini er yada geç ödeyecektir. İhanetin telafisi, k..peliğin bahanesi olmaz" dedi.