Magazin Gökhan Özen geri döndü!

Gökhan Özen geri döndü!

Paylaş
Gökhan Özen geri döndü!

2000'lerin başında fırtınalar estiren Gökhan Özen, bir süredir gözlerden bir hayat sürüyor. Yurt dışında yaşayan ünlü şarkıcı Türkiye'ye geri döndü. Yeni projeler için start aldı.

Aramazsan Arama, Benim İçin N'apardın ve Dayanamam gibi şarkılarla akıllara kazınan yakışıklı şarkıcı Gökhan Özen, son haliyle şaşırtmıştı. Ülkeyi sessiz sedasız terk eden Gökhan Özen, yıllardır Los Angeles'ta yaşıyordu.

Haberin Devamı

EVLİLİK UZUN SÜRMEDİ

2010 yılında Selen Sevigen ile evlenen Gökhan Özen, kızları Ada ve Derin'i görmek için zaman zaman Türkiye'ye geliyor. Gökhan Özen ve Selen Sevigen çifti, 2016 yılında boşanmıştı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Gökhan Özen'den geçen yıl korkutan bir haber gelmişti. Ünlü şarkıcı, geçen yıl kalp krizi geçirmişti. Konuyla ilgili, "Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim" demişti.

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNDÜ!

Uzun zamandır Amerika'nın Los Angeles kentinde İngilizce albüm çalışmalarını sürdüren, Gökhan Özen Türkiye'ye döndü. Gelir gelmez ayağının tozuyla yeni projeler için start aldı.

KONSER TURNESİ

Hayranlarının çok uzun süredir, ısrarla, sosyal medyadan Gökhan Özen’e ulaştırdığı “konsere gel” mesajlarına kayıtsız kalmayan ünlü star, Türkiye ve Avrupa’da gerçekleştirilecek konser turnelerini düzenlemek için, Organizatör ve Menajer Sedat Ayrancı’yla ortaklık kurdu.

Haberin Devamı

GENÇ YETENEKLERE FIRSAT TANIYACAK

22 Yıllık müzik kariyerinde tüm albümlerinin söz müzik ve düzenlemelerini kendisinin üstlendiği ve “Benden Sorulur” “Budala” “Aramazsan Arama” “Civciv” “Nazar” “İlahi Adalet” “Ne Farkeder” “Yıkıl Karşımdan” “Duman Gözlüm” “İnkar Etme””Sana Yine Muhtacım” “Herşeyde Biraz Sen Varsın” gibi sayısız hit şarkıya imza atan beste fabrikatörü Gökhan Özen, ayrıca Demet Akalın, Ebru Gündeş, Yaşar gibi sayısız ünlü isme liste başı olmuş hit şarkılarını vererek sanatçı arkadaşlarının da albümlerine destek oldu. Ünlü sanatçı, bundan sonra besteleri ile yeni star adaylarına da destek olacağının müjdesini verdi.