Magazin Gülce evden kaçıyor. Dönence 1. bölümde neler oldu?

Gülce evden kaçıyor. Dönence 1. bölümde neler oldu?

Paylaş
Gülce evden kaçıyor. Dönence 1. bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında yeni başlayan Dönence dizisi, seyircinin heyecanla beklediği bir dizi. 4 Temmuz Pazartesi akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 1. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Gülce, Gece, Verda ve Cem'in yeni hayatı, yeni sorunları da peşinden getirdi.

Haberin Devamı

GÜLCE İÇİN YENİ HAYAT

Otizmli çocukları için yeni bir hayata yelken açmak isteyen Cem ve Verda, Gülce'nin hayatını düzeltmeye çalışırken Üniversiteye hazırlanan Gece'nin planlarını düşünmeden adım atarlar.

Anne ve babasının planlarına yoğun tepki gösteren Gece, babasının ılımlı konuşmasıyla İstanbul'dan Gülce için İzmir'in Foça ilçesine taşınmayı kabul etti. Yol boyunca sevgilisi ile konuşan Gece, Foça'ya gitmesiyle hayatı güzelleşmeye başladı.

ÖZGÜR VE GECE'NİN YOLLARI KESİŞİYOR

Foça'da yaşayan Özgür ile ilk olarak benzin istasyonunda talihsiz bir şekilde karşılaşan Gece, ilk tanışma da iyi şeyler yaşamasa da Özgür'ün otizmli kardeşi Rüzgar'ı üzecek harekette bulundu.

Foça'da ilk gecesini Sera ile birlikte geçiren Gece, yine Özgür ile karşılaştı. Kaldıkları evin yanında oturan Özgür, Gece'yi tekrar karşısında görünce oldukça şaşırdı.

Haberin Devamı

Nezaketen çaya davet eden Özgür, Rüzgar'ı uyuttuktan sonra Gece ve Sera ile birlikte hoş sohbetli vakit geçirdiler.

GECE'NİN HAYALLERİ SUYA DÜŞÜYOR

Bahçeye astığı çamaşırların ipini düzeltmeye çalışırken Verda yere düştü. Verda'nın düştüğünü gören karşı komşusu Harun, yardımına koştu.

6 Hafta ayağı alçıda kalacağını öğrenen Verda, Gülce'nin durumunu düşünürken kendini çıkmazda buldu.

O sırada ailesine müzik hayallerinin gerçekleşeceğini ve 3 hafta bir konserde ön sanatçı olarak çıkacağını söyleyeceği sırada anne ve babası Gülce'yle ilgilenmesini istedi. Çılgına dönen Gece, en yakın sahile gidip öfkesini haykırdı.

O sırada Gece'yi gören Özgür, yanına gidip sohbet etmeye çalıştı. Oldukça sinirli olan Gece, tepkili konuşmaya devam etti.

CEM VE VERDA GERİLİYOR

Cem'in kendisini aldattığını düşünen Verda, Cem'in bağırmasıyla Gülce'nin krize girdiğini görünce tartışma kaçınılmaz oldu. Gülce'yi kabullenemediğini ve Gece'yi sevdiği gibi sevmediğini söyleyen Verda, Cem'in kalbini çok kırdı.

Sabah ise çift bütün kırgınlıkları unutup birbirinden özür diledi.

GÜLCE EVDEN KAÇIYOR

İnternetten tanıştığı çocukla ile buluşmak için evden Gece'nin çıkmasını bekleyen Gülce, otogara gidip sevgilisi verdiği adrese doğru yola çıktı.

Bu sırada Gece'nin ve Gülce'nin evde olmadığını anlayan Verda, kızlarına ulaşmayınca Cem'i aradı.

Haberin Devamı

Sevgilisiyle buluşan Cem, Verda'nın telefonlarını duymadı.

Gülce ise yolda insanların kendisine temas etmesiyle birlikte strese girdi ve telefonunu düşürdü.

DÖNENCE 1. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.