Magazin Gülce ve Rüzgar ölümle burun buruna geldi! Dönence 5. bölümde neler oldu?

Gülce ve Rüzgar ölümle burun buruna geldi! Dönence 5. bölümde neler oldu?

Paylaş
Gülce ve Rüzgar ölümle burun buruna geldi! Dönence 5. bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında yeni başlayan Dönence dizisi, seyircinin heyecanla beklediği bir dizi. 1 Ağustos Salı akşamı 5. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 5. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Gece tercihini Özgür'den yana yaptı. Miro ise ayrılığı kabullenemeyip Özgür'ü hedef aldı.

Haberin Devamı

GECE'NİN HAYATI ALTÜST OLUYOR

Özgür ile kavga eden Gece, Özgür'den nefret ettiğini söyledi. Özgür'ün gitmesiyle Miro'nun gelmesi bir oldu.

Gergin olan Gece, Miro'nun en son kendisine söylediği sıkıcısın lafını hatırlatıp kavga etmeye başladı. Bağıra bağıra Miro'ya bittiğini söyleyen Gece, daha sonra sinirinden ağladı.

MİRO VE ÖZGÜR YUMRUK YUMRUĞA

Gece'nin kendisinden ayrılmasını sindiremeyen Miro, ayrılığın sorumlusu olarak Özgür'ü gördü. Yat kulübüne giden Miro, Özgür ile yumruk yumruğa kavga etmeye başladı. Miro'yu dövdükten sonra karşısına bir daha çıkmamasını söyleyen Özgür eve doğru yola çıkarken, Miro ise Özgür'ün teknesine zarar verdi.

GÜLCE VE RÜZGAR TEKNEYİ KAÇIRIYOR

Ertesi sabah kardeşi üzülmesin diye Gece, Gülce'yi yat kulübüne götürdü. Özgür ile karşılaşan Gece, Özgür'e iki kelime laf etmeden rahatlayamadı ve konuşmak için yanına çağırdı.

Haberin Devamı

Beklemek istemeyen Gülce ise Rüzgar ile birlikte tekneyi alıp denize açıldı.

Teknenin su aldığını fark eden Rüzgar, korkunca Gülce'ye sarılmak istedi. Sarılmaktan hoşlanmayan Gülce ise panikleyip denize düştü.

Gülce'nin boğulduğunu gören Rüzgar ise peşinden denize atlayıp kurtarmaya çalıştı.

Gece ve Özgür ise tartışmaları bitince Gülce ve Rüzgar'ın olmadığını fark edip hemen denize açıldı. Gülce ve Rüzgar'ı kurtaran Özgür, hemen kıyıya götürdü.

CEREN, MİRO'YU SORGULUYOR

Miro'nun yaptığı jestlerin ardı arkası kesilmeyince Ceren nedenini merak etti. Kendisini ziyarete gelen Miro'ya sebebini sorunca ise Miro telefon çalışıyor bahanesiyle dışarı çıktı.

CEM VE VERDA'DAN GECE'YE SÜRPRİZ

Hastanede Miro ile karşılaşan Cem ve Verda, Gece'ye iyilik olsun diye Miro'yu yemeğe davet etti. Akşam yemeğinde Miro'nun geldiğini gören Gece'ye sürprizden daha çok sinir bozukluğu yaşadı. Yemeği yiyen Miro'yu kibarca kovan Gece, Miro'nun sinirlenmesine neden oldu.

MİRO SINIRLARI ZORLUYOR

Sabah ilk iş Gece'nin evine gelen Miro, yat kulübüne kendisinin bırakacağını söyledi. Miro'nun geldiğine sinirlenen Gece, arabına binmesine rağmen çok sinirliydi.

Yat kulübünde tartışmaya başlayan Miro ve Gece, tartışmanın dozunu kaçırdı. Gece ise gerçek duygularına hakim olamayıp Miro'dan ayrılmak istediğini çünkü Özgür'den hoşlandığını söyledi. Miro ise bu gerçeği sindiremedi.

Haberin Devamı

MİRO'YA OYUN

Gece ile kavga ettikten sonra arabasına binen Miro, camında "Ceren'e ne yaptığını biliyorum!" yazılı bir not buldu. O sırada etrafına bakan Miro, çalınan motorunu ve üzerinde kasklı birinin kendisine el salladığını gördü.

Gizli bir yere Miro'yu çeken motorcu, Miro'yla yüzleşti. Kaskı çıkarınca Özgür'ü karşısında gören Miro daha da tedirgin oldu.

Miro'ya 24 saat süre veren Özgür, gidip teslim olmazsa elindeki delilleri jandarmaya teslim edeceğini söyledi.

ÖZGÜR, GECE'NİN DUYGULARINI ÖĞRENİYOR

Miro ile işini bitiren Özgür yat kulübüne geri döndü. Özgür'ü gören Berkay hemen olup biteni anlattı. Gece'nin Miro'ya Özgür'den hoşlandığını söyleyince Özgür'ün ayakları yerden kesildi.

CEM'İN BÜYÜK SIRRI

Beynindeki tümör nedeniyle bir an önce ameliyat olması gereken Cem, ailesine durumu söyleyemedi. İstanbul'da 15 günlük işi olduğunu söyleyen Cem, Verda ile vedalaşarak hastaneye gitmek için yola çıktı.

MİRO, ÖZGÜR'ÜN AÇIĞINI YAKALADI

Özgür'ün yanına gidip hesaplaşmak isteyen Miro, Özgür'e dair öyle bir şey öğrendi ki, hemen bu kozu Özgür'e karşı kullandı. Özgür'ün kaçakçılık yaptığını öğrenen Miro, kendisinden şikayetçi olmazsa bu bilgiyi jandarmaya söylemeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Ceren'in hayatını mahvetmesine göz yummayan Özgür yolundan geri dönmeyeceğini söyledi.

ÖZGÜR YAKALANIYOR

Gece, Gülce ve Rüzgar ile birlikte denize açılan Özgür, aynı zamanda kaçak malları da teslim etmek için harekete geçti. Özgür'ün durmayacağını bilen Miro, Özgür'ü kaçakçılık yaptığı için ihbar etti.

Özgür ise denizin ortasında malları teslim etmeyi beklerden bir anda sahil güvenlik ekiplerinin gelmesiyle tedirgin oldu.

MİRO YAKALANIYOR

Ceren'in babasını gören Sera, Ceren'in durumu sordu. Babası ile sohbet ettikten sonra kızını görmeye gelirse mutlu olacağını söyledi.

Ceren'i görmeye giden Sera, Miro'nun Ceren için yaptıklarını öğrendi. Duyduklarına inanamayan Sera, Miro'ya ufak bir oyun düzenleyerek hastanede Miro'yu yakaladı. Miro ise karşısında Sera'yı görünce şaşkına döndü.

DÖNENCE 5. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.