Magazin Gülşen'i çıldırtan olay: Gidip kapıya dayanacaktım!

Gülşen'i çıldırtan olay: Gidip kapıya dayanacaktım!

Paylaş
Gülşen'i çıldırtan olay: Gidip kapıya dayanacaktım!

Şarkıcı Gülşen, dün gece 7. Büyük Ankara Festivali'nde verdiği konser öncesinde, kaldığı otelde yaşanan kadına şiddet olayına ekibiyle müdahale etti. Karşı odada bir adamın karısını dövdüğüne şahit olan Gülşen, ''Beni zor tuttular, gidip kapıya dayanacaktım'' dedi

Popçu Gülşen, 7. Büyük Ankara Festivali kapsamında dün gece Ankara’da konser verdi. Gülşen, konser öncesinde, bebeği Azur’la birlikte kaldığı otelde aile içi şiddet olayına şahit oldu.

Konsere dakikalar kala hemen karşı odasında bir adamın eşini dövdüğüne tanık olan şarkıcı, otel güvenliklerine durum hakkında bilgi vererek, kadının kocasından daha fazla şiddet görmesine engel oldu.

Şahit olduğu durumu hazmedemeyen Gülşen, “Beni zor tuttular, gidip kapıya dayanacaktım” diyerek tepkisini dile getirdi.

''MORALİM ÇOK BOZULDU''

Yaşadığı olayı sahnede anlatan Gülşen, “Bir adamın karısını dövdüğüne şahit oldum. Ailenin bir de bebeği vardı ve ağlıyordu o sırada. O kadar kötü oldum ki gerçekten çok moralim bozuldu. Beni zor tuttular, gidip kapıya dayanacaktım” diye konuştu.

Konsere gelirken henüz 7 aylık olan Azur Benan bebeği de olayın yaşandığı otelde bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Gülşen, “Yanında güvendiğim iki insan var ancak öyle bir ortamda olması bile çok tedirgin ediyor insanı. Şu anda her şey sakinleşti ancak aklım yine de o kadında kaldı” dedi.

Erkeklerin kadınlara daha saygılı ve şevkatli davranmaları gerektiğini söyleyen Gülşen, “Çünkü onları da dünyaya getiren bir kadın. Anne olduktan sonra ben de bazı duyguları daha iyi anladım. Tüm annelerin elini değil ayağını bile öpüyorum” şeklinde konuştu.


Gülşen, oğlunu uyutmadan sahneye çıkamadığını söyledi


Haberin Devamı