Magazin Gwendoline Christie ile Rian Johnson'ın boy farkı galayı gölgede bıraktı

Gwendoline Christie ile Rian Johnson'ın boy farkı galayı gölgede bıraktı

Paylaş
Gwendoline Christie ile Rian Johnson'ın boy farkı galayı gölgede bıraktı

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinden tanıdığımız Gwendoline Christie, Londra Film Festivali'nin kapanış filmi olan 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'nin (Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven) galasında boy gösterdi. Boyu 1.91 cm olan Christie'nin, 1.66 cm boyundaki yönetmen Rian Johnson ile sohbet ettiği anlar geceye damga vurdu.

Sinemanın ünlü isimleri, geçtiğimiz akşam İngiltere'nin başkenti Londra'daki bir film galasında buluştu. Önemli rollerini Daniel Craig'in yanı sıra Kate Hudson, Ethan Hawke, Edward Norton'ın üstlendiği 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' (Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven) adlı yapım, Londra Film Festivali'nin kapanış filmi olarak gösterildi. Kapanış gecesinde kırmızı halıda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KIYAFET SEÇİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Bunlar arasından ise sinemanın en uzun boylu kadın oyuncularından biri olan Gwendoline Christie yer aldı. 'Game of Thrones'ta canlandırdığı 'Tarthlı Brienne' rolüyle kariyerinde önemli bir çıkış yapan 43 yaşındaki Christie, kıyafet seçimi ve boyunu daha uzun göstermesine yardımcı olan topuklu ayakkabılarıyla dikkat çekti.

YÖNETMENLE BOY FARKI OLAY OLDU

Boyu 1.91 cm olan Gwendoline Christie, krem rengi bir elbise giymeyi tercih etti. Christie, bir ara kırmızı halıda 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' filminin yönetmeni Rian Johnson ile bir araya gelip sohbet etti.

2017'de 'The Last Jedi' adlı filmde birlikte çalışan Christie ile 1.66 cm olan Johnson'ın keyifli anları, objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı