Magazin Hadise ve Ece Seçkin arasında 'Bebe' polemiği

Hadise ve Ece Seçkin arasında 'Bebe' polemiği

Paylaş
Hadise ve Ece Seçkin arasında 'Bebe' polemiği

Hadise ve Ece Seçkin bir etkinlik kapsamında peş peşe sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren iki isim izleyiciler tarafından büyük alkış topladı. Konser sonrası paylaşım yapan Hadise tartışma yarattı. Hadise’ye jet hızıyla cevap Ece Seçkin’den geldi.

 Ece Seçkin ve Hadise, Ataşehir’de bulunan bir etkinlik salonunda peş peşe konserler verdi. Sahnedeki cesur pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Hadise "Bebeleri pistten alalım" alalım diyerek tartışmanın fitilini ateşledi. Hadise'nin sözlerine kendisinden önce sahneye çıkan Ece Seçkin'den cevap gecikmedi.

Haberin Devamı

 İMALI PAYLAŞIMA YANIT


Sahne kostümleri ve şovlarıyla her daim adından söz ettiren Hadise, Instagram hesabından konserinden kareleri yayınlayarak "Ne diyordu Norm Ender? Bebeleri pistten alalım?" notunu yazdı. Hadise'den önce sahneye çıkan Ece Seçkin de paylaşımın ardından kendi sahnesinden kareleri yayınlayarak "Ezhel de 'Bebeler her b.ku biliyorlar, boşuna yapaksın bize lolo" diyerek yanıtlamıştı" dedi. Paylaşımıyla ortalığı karıştıran Hadise daha sonra da sahnede platform üzerinde taşındığı bir kareyi yayınlayarak "Ortalığın karıştığını görünce aranızdan ayrılma şeklin" ifadelerini kullandı.